PR CUAET
-
Завтра маєте отримати на електронну пошту листа
-
Здравствуйте . Зависит от провинции. 1.В каждой провинции свои программы имиграции. 2. Английский язык. Знаете ли вы его или готовы ли вы его учить после работы с четырьмя детьми, если не знаете? 3. Ребёнок аутист. Может быть у вас получится податься через гуманитарную программу, но не уверена. Привилегий никаких нет в этом случае.
-
Доброї години доби, оцініть будласка мій еміграційний кейс хто розуміється на цим. Нас в родині 4 особи я, дружина двоє дітей 6, та 7 років одна дитина з інвалідністю аутизм, дружина вагітна хочемо народжувати в Канаді, тобто буде всіх нас вже 5, виходячи з моєї ситуації чи можливо отримати піар, а після і подаватися на громадянство, проблема в тому щоб з родини працювати зможу тільки я так як дружина буде займатися новонародженим та дітьми, порадьте будласка хто має знання та розуміння законодавства Канади для еміграції, чи можливо взагалі краще неїхати до Канади виходячи з моєї ситуації, наданий момент знаходимося в Польші
-
В Дії
-
diia.gov.ua/services/povtorna-vidacha-svidoctva-pro-narodzhennya Де кілка неділь тому виробив повторне свідоцтво про народження для себе онлайн за посиланням ☝️ будучи у Канаді . Потрібен український номер телефону та українська банківська картка і звичайно Дія. Виробили на наступний день та вислали одразу поштою до знайомого в Україні. Оригінал свідоцтва було видано у Криму, бо там народився хоча було це вже не в СССР . Проблем не було
-
В тематичних группах ніхто не відповідає, може тут хтось відгукнеться. Хто подавався на Alberta Tech Pathway, після заповнення форми www.alberta.ca/aaip-alberta-express-entry-stream-accelerated-tech-pathway-form.aspx має прийти на мейл якесь підтвердження? Чи маю десь завантажувати якісь документи та платити? Бо заповнила ту форму і ні підтвердження -нічого.
-
біля кожного запиту на документ є знак питання- вибирайте і читайте - там чітко вказано який документ вимагається
-
У меня там указано имя, а я только дома это заметила, поэтому теперь переживаю имеет ли это значение или нет
-
це означає - копія work permit
-
Подскажите, пожалуйста, а для справки о несудимости Мани ордер должен быть обязательно от имени человека, запрашивающего справку или не важно от чьего имени? Например, подают муж и жена и жена сделала Мани ордер от своего имени? Она может им заплатить за справку мужа?