PR CUAET
-
Завтра маєте отримати на електронну пошту листа
-
А як візітор, там було на вибір дві візи
-
Доброго дня, я зробив візу на 10 років CUAET, хотів би спитати про дозвіл на роботу, якщо я в'їду до 31 березня 2024 року, я зможу його отримати? Візу робив не робочу
-
Дякую щьо пояснили які є реалії.
-
При подаче на ПР ребенок с таким заболеванием может оказаться проблемой, так как после того как вы станете резидентом, они берут на себя все расходы на лечение, они считают что для них это не выгодно. Жестоко, но факт.
-
Вам нужно понимать, что одному тащить семью из пятерых - это очень сложно. Вам нужно будет работать без выходных по 12 часов и все равно денег будет еле хватать если вообще хватит.
-
Здравствуйте . Зависит от провинции. 1.В каждой провинции свои программы имиграции. 2. Английский язык. Знаете ли вы его или готовы ли вы его учить после работы с четырьмя детьми, если не знаете? 3. Ребёнок аутист. Может быть у вас получится податься через гуманитарную программу, но не уверена. Привилегий никаких нет в этом случае.
-
Доброї години доби, оцініть будласка мій еміграційний кейс хто розуміється на цим. Нас в родині 4 особи я, дружина двоє дітей 6, та 7 років одна дитина з інвалідністю аутизм, дружина вагітна хочемо народжувати в Канаді, тобто буде всіх нас вже 5, виходячи з моєї ситуації чи можливо отримати піар, а після і подаватися на громадянство, проблема в тому щоб з родини працювати зможу тільки я так як дружина буде займатися новонародженим та дітьми, порадьте будласка хто має знання та розуміння законодавства Канади для еміграції, чи можливо взагалі краще неїхати до Канади виходячи з моєї ситуації, наданий момент знаходимося в Польші
-
В Дії
-
diia.gov.ua/services/povtorna-vidacha-svidoctva-pro-narodzhennya Де кілка неділь тому виробив повторне свідоцтво про народження для себе онлайн за посиланням ☝️ будучи у Канаді . Потрібен український номер телефону та українська банківська картка і звичайно Дія. Виробили на наступний день та вислали одразу поштою до знайомого в Україні. Оригінал свідоцтва було видано у Криму, бо там народився хоча було це вже не в СССР . Проблем не було
-
Дякую Вам за відповідь і пораду!
-
В тематичних группах ніхто не відповідає, може тут хтось відгукнеться. Хто подавався на Alberta Tech Pathway, після заповнення форми www.alberta.ca/aaip-alberta-express-entry-stream-accelerated-tech-pathway-form.aspx має прийти на мейл якесь підтвердження? Чи маю десь завантажувати якісь документи та платити? Бо заповнила ту форму і ні підтвердження -нічого.
-
Мы получили справки, все ок, так что думаю и вам не стоит переживать
-
біля кожного запиту на документ є знак питання- вибирайте і читайте - там чітко вказано який документ вимагається
-
У меня там указано имя, а я только дома это заметила, поэтому теперь переживаю имеет ли это значение или нет
-
це означає - копія work permit
-
От кого там не указывается вроде(точно уже не помню), но платил за себя и за жену одной картой, все ок.
-
Подскажите, пожалуйста, а для справки о несудимости Мани ордер должен быть обязательно от имени человека, запрашивающего справку или не важно от чьего имени? Например, подают муж и жена и жена сделала Мани ордер от своего имени? Она может им заплатить за справку мужа?
-
Там не надо спрашивать, а просто открыть таблицу с подсчетом баллов. Опыт засчитывается как в Квебеке, так и за его пределами
-
www.quebec.ca/en/immigration/work-quebec/skilled-workers/regular-skilled-worker-program
12 Jan 2024, 17:45
15192/445995
3 minutes ago