PR CUAET
-
не ответили
-
Это один орган во всех странах которые есть членами апостиля
-
Спасибо большое за ответ
-
Я прошу прощения, а что должно прийти? Просто на почту письмо с подтверждением или нужно постоянно заходить в кабинет? Я просто других кнопок больше в кабинете не вижу!
-
Якщо коротко ,все ок. Заявка підтверджена. Чекайте на номінацію . В мене так само
-
А что это означает?
-
Там же написано сабмітед
-
Я коли сьогодні ходила, то біруші вже лежали, як я сіла. (Нові 😅) Трошки ідей від себе: поки у вас аудіювання та читання, робіть собі помітки, записуйте «складні» слова на листочку з завдань та текстів. Можливо вони знадобляться в письмовому завданні. На говорінні я залишила одну бірушу в усі і було легше сконцентруватись, але все одно можна слухати інструкції, якщо вони були.
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, може хтось з таким стикався, сьогодні передзвонили з клініки де батько проходив мед огляд і сказали, що йому додатково треба зробити tb test, але батько вилітає на днях до України і повернеться аж у липні, чи не буде в нього проблем по прильоту якщо він зараз не зробить?
-
Подскажите плиз, если такой статус? Это значит, что оплата прошла, просто мою заявку еще не взяли в обработку?
-
На емейл
-
Якщо дадуть номінацію то само
-
Має прийти на е-мейл лист, коли почнуть обробляти заявку. Але приходить не завжди. Треба перевіряти статус. Якщо буде дозапит документів то лист на е-мейл, документи по запиту на е-мейл офіцера відправляються.
-
Кому приходила номінація, розкажіть будь ласка! 🙏
-
Чекаю приблизно місяць
-
Кто может поделиться контактами нотариуса в Калгари
-
Я заметил, что у многих, после запроса милитари , примерно через месяц уже идёт портал.
-
Кабінет просто для заявки створений? А все інше через електрону пошту?
-
Одеса
-
Значить і юристи такі ж бездарні. Або хотєлки верхушки влади і є основний закон, а не що там за невідповідність до інсуючих законів чи конституції
12 Jan 2024, 17:45
152026/452251
about a minute ago