PR CUAET
-
У меня там указано имя, а я только дома это заметила, поэтому теперь переживаю имеет ли это значение или нет
-
це означає - копія work permit
-
Подскажите, пожалуйста, а для справки о несудимости Мани ордер должен быть обязательно от имени человека, запрашивающего справку или не важно от чьего имени? Например, подают муж и жена и жена сделала Мани ордер от своего имени? Она может им заплатить за справку мужа?
-
І я про те саме, якщо Українці вирішують йти через гуманітарку, то варто це робити самостійно, а не втрачати купу грошей на консультантів, бо шанси на успіх дуже малі. Я не кажу про кейси де незаконне перебування у Канаді, втрата статусу та подібне, там дійсно не обійтись без досвіду. Стосовно документів і роботи я не згодна з Вами - так додаються документи які підтверджують чому ти просиш виключення та обгрунтування чому не можливі інши програми (це супер важливо!!!) але при цьому купи інших документів не потрібно.
-
Дякую
-
Якщо почитаєте мої коменти за останні пару місяців, я якраз в більшості агітую проти цієї програми для Українців Бо роботи, витрат і часу купа, а шанси мягко кажучи невпевнені А маючи дозвіл на роботу на 3 роки, якщо мати бажання і прикладати зусилля то ПР можна отримати 99%
-
Я б сказав що рівно до навпаки. Роботи в рази більше, а оплата максимум в двічі більша за економічний кейс. Я наприклад не беру клієнтів на гуманітарну, бо мені це і не вигідно, і не відчуваю що маю досить досвіду. Передаю такі кейси колегам які на цьому спеціалізуються. А документів якраз зазвичай раз 5, якщо не в 10 більше. Тільки аргументацію добре написати може зайняти стільки часу скільки заповнити простий ПР на сімю
-
А потрібно повідомляти офіцера ,якщо зарплата стала більшою на 7 доларів ? і прикріпити новий Джоб офер