PR CUAET
-
Не подумайте, що я вас там якось хочу принизити, просто підказала. І нормальний в вас рівень, якщо ви можете навіть прочитати, це теж важливо. Багато хто і того не зможе
-
Так. Бо в мене такий уровень. Що я забуваю як пишеться. Бо вчу з нуля
-
Так, як мінімум його свідоцтво про народження і ваше
-
Всі хто по CUAET. Просять стаді оформити після admission
-
Велика дяка якщо знайдете час вiдповісти Я з Харкова, рік тут працювала, чоловік в Україні, поїхала додому місяць обстріли, остаточно вирішили спробувати отримати PR Чи можна попросити телефон безкоштовного консультанта Або якщо забагато прошу, то хоча б ссилку де почитати про те, чи маю шанс з чоловіком по цій програмі
-
І я про це, бо самі Нідерланди відмовились від уже переїденого «галандія»
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
На даний момент надання УСІХ консульських послуг чоловікам призовного віку призупинено, до роз'яснення порядку їх надання у відповідності до нового закону. Довідки про несудимість, про підтвердження водійського стажу відносяться до консульських послуг. Хіба якщо вам їх по пошті встигли відправити десь 22, і довідка в дорозі
-
знайшла в цьому чаті - Halyna Miller Теж потрібен. Наче відгуки гарні в гугл. millerlawfirm.ca/about-us/
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Ниче непонятно, но очень интересно
-
Так, тільки візьмуть дорого
-
Адресу вам повинні надати у листі-підтвердженні для recreation pass. Цей лист або дають одразу з тим, з яким ви подається на транзит пас. Або ж можуть відправити на емейл окремо. Без цього листа все одно сенсу йти немає. До лікаря йдете з Хелс Бенефіт кард і страховкою Альберти (хоча зазвичай Бенефіт карту не вимагають, у них там по номеру страховки в базі будуть видні бенефіти)
-
Ні. Свідоцтва радянського зразку спокійно приймають. Як і решту документів. Що є, те й подаєте
-
Можна
-
Фейкові діагнози ВЛК, думаю, в половини чоловіків-аплікантів. Без проходження повторного ВЛК це НІЯК не довести
-
Якщо у вас куплений воєннік, але він був виданий офіційно (не підробка, куплена в поворотні) то тоді паритися взагалі не варто. Ніхто не зможе довести без повторного ВЛК , що ви їх обманули. Канада прийматиме такі документи як оригінальні. Якщо ж це якась підробка, то тоді краще взагалі їх не надавати, і описувати в LOE як є, що не служив "у зв'язку з тим, що відповідно до укр. законодавства мені не була вручена на руки повістка з про проходження військової служби у військову частину і т д "
-
Дякую!
-
Дякую за віподвідь, але Можливо навчатись на DEP на англіськії мові та платити як місцевий в квебеку?
-
youtu.be/43JVPSucAIU?si=sdh_fiRjkL8lCJS7 Объяснение не особо, но разобраться можно
12 Jan 2024, 17:45
152071/386702
6 minutes ago