PR CUAET
-
нотаріуса можна і привезти, або він працює віддалено
-
Вообще это больше для жизни внутри страны, но ее особо ни кто не соблюдает как и другие законы. Корупция, личные выгоды или просто план и всё, ни права голоса да и суд не поможет. Для жизни за прилелами страны более важны не законы Украины, а как к ним относится страны в которых люди прибывают. Вот и нужен какой-то международный, процесс, прицедент и поднятия вопроса
-
В одиночку нет, а вот за компанию многие подтянутся))
-
Я про то, что не каждый готов идти и отстаивать свое право
-
Спасибо. Буду искать.
-
Наивысшую степень. То есть специалист .
-
Я не обращался, но на сайте где подавались должна быть
-
Они отвечают? Ссылку не скинете или емаил?
-
По 10
-
Думаю, нужно думать, а как, чем нет возможности. У каждого есть какой-то опыт
-
Так я и написал что лучше уточнить в support прежде чем что-то делать
-
Так, довідка на англійській а печатка на українській. Тому і питаю!
-
Консульство дает справку на англ языке
-
Спасибо Вам за участие. Месяц тут. И такое...
-
Это Вы брали через украинскую фирму?
-
Я не оновлювала, чекала більш 1,5 року на апойтиент, змінилася провінція, робота і статус у Канаді. На зустріч узяла всі докази тих змін )
-
Мои соболезнования кстати
-
Кстате, как долго шла справка без Дии?
-
Справки с консульства на англ языке переводить не нужно.
-
🇨🇦⁉️ Рейтинг Express Entry та мовний бал⁉️🇨🇦 Здавалося б, все просто – чим кращий результат мовного тесту, тим вищий рейтинг у Express Entry. І це справді так, але є нюанс: існує якесь граничне значення, понад яке результат мовного тесту дає значний приріст рейтингу. ⚪️ Ситуація 1 Кандидату 28 років, має 4 роки робочого стажу, ступінь магістра, IELTS 6.5/6.5/6.5/6.5. Він реєструється в Express Entry та отримує рейтинг 381 бал. Це, скажімо прямо, критично мало. ⚪️ Ситуація 2 Той же кандидат, але він здав IELTS повторно з більш високим результатом (це, до речі, часто спостерігається на практиці — перший тест так собі, слідом за ним другий уже з нормальними балами). Повторний IELTS - 7.0/7.0/7.0/7.0. Він оновлює результат у своєму профілі Express Entry, оновлюється і рейтинг – стало вже 405 балів. Це помітно найкраще, але не ідеально. ⚪️ Ситуація 3 Кандидат бере інтенсивний курс, хорошого репетитора - словом, докладає всіх зусиль, ще раз здає IELTS і отримує 8.0/7.0/7.0/7.0. Вносить ці дані у профіль, і одразу бачить свій новий рейтинг – 479 балів. 479 — це вже файний результат для деяких потоків, і він був досягнутий виключно за рахунок англійської! ❗️Виявилося достатнім покращити Listening тільки на один-єдиний бал, щоб отримати +74 до рейтингу в Express Entry! IELTS 8/7/7/7 — це і є результат тесту, який дає великий приріст рейтингу. Відбувається це за рахунок двох додаткових факторів, які вступають у гру при підрахунку: поєднання мови та освіти, поєднання мови та досвіду роботи (тобто приріст не завжди буде настільки великим – він залежатиме не лише від IELTS, а й від освіти та стажу; але для магістра з трьома роками досвіду роботи цей приріст буде максимальним. Висновок, на який насамперед слід звернути увагу магістрам із трирічним стажем: якщо ваш IELTS нижче, ніж 8/7/7/7, варто кинути всі сили на вивчення англійської! Як тільки ви досягнете цього результату, ваші шанси отримати ПМП у Канаді підвищуються радикальним чином. #ee #мова #expressentry #ielts #englishtest
12 Jan 2024, 17:45
152251/474652
4 days ago