PR CUAET
-
Евалюїруйте лише диплом спеціаліста як найвищий, пофігу, що спеціальність раніше трохи відрізнялась Буде це мастером чи бечелор визначить WES за кількістю навчальних годин в додатку до диплома Іноді люди диплом бакалавра евалюють бо не зберігся додаток до диплома Різниця в бечелор і мастер - суттєва, як по балах, так і по зацікавленості працедавців
-
Проблеми можливі по прильоту, так як він не завершив свій медогляд. Спробуйте знайти в Україні акредитовані клініки для проходження цього тесту на місті.
-
Я не знаю как эти штрафы будут. Но есть такое понятие как судебный приказ. Он очень легко получается в суде на неплателтщиков и даже доказывать ничего особо не нужно, достаточно любой макулатуры где нарисуют, что вы что-то должны. Ответчика даже не положено вызывать. Потом его подают исполнителю и исполнитель в режиме Онлайн накладывает арест на ваше имущество. При том, этих исполнителей очень много частных, для них это бизнес. Они действуют гораздо быстро государственных. По поводу недвижимости не уверен. Но все остальное легко арестовывается исполнителями не выходя из кабинета. Коммерческие банки им без всяких препятствий раскрывают данные о всех ваших счетах и вкладах. Машину даже за 25тыс гривен долга легко арестуют.
-
Якщо ви не сплатили штраф за те, що не оновили дані в ТЦК, у вас можуть забрати машину або будинок, – адвокати «Скоріш за все, плату будуть стягувати із зарплати. Щоб арештувати та продати авто чи єдине житло – думаю, що до такого не дійде. Якщо на рахунках людини не буде необхідних коштів, то може бути відібрано житло. Крім тих випадків, якщо це житло єдине. Єдине житло можуть забрати, якщо сума боргу більше 200 тис. грн», – уточнює адвокат Максимов. Додається, що обов’язок оновити свої дані в ТЦК все одно нікуди не зникає. Підписатись 🐍 Поділитись
-
Ні, і ті дипломи нижче спеціаліста теж не треба Евалуююється НАЙВИЩИЙ ступінь освіти В вашому випадку спеціаліст, але wes остаточно визначить місцеву альтернативу, скоріш за все то буде мастер. Це все для номінації провінційної На піар чи на громадянство щось чув, що треба буде решту показати теж Решта дипломів непотрібні, хіба що вони по іншій спеціальності і ви хочете по ній пойти на роботу, тоді евалююєте його як відповідний роботі і показуєте там, скоріш за все відправлять здобувати місцевий апрентіс додатково (на скорочену наявністю диплома програму) Це приблизно так працює, не особистий досвід, сам після мехмашу збираюсь цвяхи ковиряти на будівництві)
-
Майже ні на кого це не діє. Емоції скоро стихнуть. Якщо людина легально виїхала - вона, зіштовхнувшись з обмеженням своїх прав, піде до суду і виграє. Якщо людина перепливала Тису, вона скоріш за все всі документи собі поробила заздалегідь (в Європі точно, бо там повно ДП "Документ"), тобто консульські послуги їй не знадобляться років 10, а на т.з. закони вона плювати хотіла, вона це вже довела)) Хто не встиг, буде шукати інший вихід і знайде його. Ну не вірю я, що бодай один чоловік на емоціях полетить через океан за паспортом чи проходити медкомісію = на передову.