PR CUAET
-
вибирайте DHL (ми робили - все супер). оплата тільки одна для двох паспортів ( ми робили одну оплату для трьох).
-
Це відповідь мені від консульства стосовно відновленя свідоцтва про народження "Доброго дня! Консульством надається послуга з витребування документів з України: toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/4659-viterbuvannya-dokumentiv Зверніть увагу, це є довготривалий процес (від року). Також Ви можете уповноважити особу в Україні шляхом надання довіреності отримати дублікат Вашого документа в Україні."
-
в любому випадку - я би зараз подала ще раз на воркперміт і час у вас є. Та додала б лист з поясненням, що це діючий паспорт. Дала посилання на посольство України, де прописан процес по продовженню паспорта як легітимний. Якщо запис по продовженню зроблен не англійською мовою - то це треба перекласти.
-
Це все ясно. Питання конкретно про Медогляд. Приклад: 1.Прийшов запит 7.12.2023 2. Пройшли медогляд 12.12.2023. 3.Коли обновления інформації в кабінеті IRCC? @OstapBosak
-
Іти в реджестрі?
-
Підкажіть будь ласка, можливо хтось знає. Якщо фірма на якій працюєш має головний офіс, який зареєстрований в Онтаріо, а фірма в Калгарі наче має калгарійську реєстрацію з номером і т.д. як перевірити чи підходить вона для opportunity stream?
-
Доброго вечора! Чи є ссилка на це посилання ? Була б дуже вдячна!
-
Ситуація така: 25 грудня 2023 року у Мами закінчується паспорт і разом з ним закінчується дія візи і вокперміду. Ми продовжили дію паспорта до 25 грудня 2028 року (продовжили нам просто пічаткою), щоб зробити новий ми подалися і стоємо в черзі на дату. Ми подалися на новий воркперміт і сьогодні нам він прийшов на пошту. Але нажаль нам його не продовжили. Знову стоїть таж дата до 25 грудня 2023 Обяснили це тим, що спочатку потрібно зробити новий паспорт, а потім дуже перегляд справи! А зараз дали 10 днів на виїзд з країни!
-
Подивіться, будь ласка, в особисті 🙏
-
This confirms that your application has been received by Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) on _____________________ (yyyy/mm/dd). Please attach this letter to your present work permit Number as proof that you are authorized to continue working under the same conditions as your original work permit until or until a decision is made on your application, whichever is first. Доброго вечора. Отримав такий лист в IRCC акаунті після подачі на WP та не можу зрозуміти що робити з цим, це звичайне письмо, або як прикріпити цей документ до мого дійсного WP?