PR CUAET
-
Всім доброго дня! Підкажіть ,чи з печаткою в паспорті на продовження з консульства можна податись на стаді перміт ?
-
Я подалась , а що варіантів немає Написала лист пояснення Уточнила дати батьківських WP прикріпила Та пояснила що так зараз роблять подовження у звʼязку з війною та чергою в консульстві
-
Підкажіть про програму "Кваліфікований робітник з наявним дозволом на роботу" Там є пункт: "Мати принаймні шість місяців (780 годин) повного робочого дня (30+ годин на тиждень) досвіду роботи на посаді у роботодавця, який надав вам лист погодження на роботу, з дійсним дозволом на роботу. Досвід роботи повинен бути безперервним." Якщо у мене 780 годин буде швидше ніж за 6 місяців, наприклад за 5 місяців, враховуючи овертайм, я зможу податись швидше, чи потрібно чекати 6 місяців?
-
це відмова по візі. це зовсім інше
-
Доброго дня. підкажіть документи перекладені на англ і засвідчені укр нотаріусом підійдуть чи потрібно перекладати та завіряти в Канаді? Дякую
-
Якщо є печатка бюро перекладів, то - так. Нотаріальне посвідчення не обов'язкове
-
Якщо ви Ванкувері, можу порадити лікаря Віталія Кубацького pathwaysmedicalcare.ca/clinic/manhas-medical-kubatskyy-vitaliy/ Але якщо треба обстеження для діагнозу, то можливо має бути спеціалізований врач для цього
-
повного тексту листа не бачу, але і не потрібно. з останнього речення видно що був дозапит на певні документи, ви їх не надали