PR CUAET
-
This confirms that your application has been received by Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) on _____________________ (yyyy/mm/dd). Please attach this letter to your present work permit Number as proof that you are authorized to continue working under the same conditions as your original work permit until or until a decision is made on your application, whichever is first. Доброго вечора. Отримав такий лист в IRCC акаунті після подачі на WP та не можу зрозуміти що робити з цим, це звичайне письмо, або як прикріпити цей документ до мого дійсного WP?
-
Добрый вечер, подскажите, кто-то заказывал доставку паспорта через дхл, как быстро доставили ? Заранее спасибо 🙏
-
Не відомо чи буде по гуманітарці такий підхід до Українців через рік. І так судячи по срокам хто подавався у минулому році та на початку цього пройшли взагалі швидко. Весна-початок літа, вже йшло довше. З початку літа пішла масова подача Українцями просто "під копірку", почалась велика кількість відмов. Ще самому спробувати подати, це у разі відмови втратити $500, а подавати через адвокатів, то взагалі гроші на вітер ($5000-$8000) якщо не має сильного кейсу
-
Тому я і раджу усім робити самостійно. Все зовсім не складно, просто потрібно уважно читати усі інструкції, і звичайно вказувати лише правду. А робити на усякий випадок бо комусь-чомусь-колись повернули, то занадто. Завжди є причина повернення, а не "поганий настрій" офіцера.
-
дякую! його поштою надішлють і чи буде якесь оновлення у особистому кабінеті, коли відправлять?
-
Я сьогодні вдруге створила заявку. Сподіваюсь, буде інший спеціаліст. Дякую за едвайс.
-
Дякую
-
Тому наші відповіді часто більш "обережні" ніж коли робите собі. Я наприклад більшість клієнтів заставляю довідку через консульство робити. А своїм рідним батькам подавав з перекладеними довідками з Дії. Бо не було часу чекати (мама зразу поїхала назад, і було лише пара днів на подачу), І тому що я розумію ризики, і сам за них перед собою відповідаю. Відповідно і рівень відповідальності інший, ніж перед клієнтами чи сторонніми людьми