PR CUAET
-
Будь ласка пишіть в особисті якщо є бажання поспілкуватися на якісь теми!
-
-
Для статистики. 06 лютого надіслала всі документи ( заяву, витяг з Дії, чеки, копії паспортів і простий зворотній конверт) в Едмонтон. Всі документи на чоловіка і на себе вклала в один простий, не експрес конверт. 27 квітня отримала довідки. Пройшло майже 12 тижнів.
-
Привіт, хтось може порекомендувати бухгалтера, будь ласка. Нещодавно приїхала, є багато питань)
-
Добрый день, может, у кого-то такая же ситуация и вы знаете, что делать: муж и дети украинцы, у меня только ВНЖ. У сына заканчивается загран, только муж может подавать за него заявление? Но с новым законом ему откажут или нет? Детей если что у нас трое. Муж на учёте в военкомате в Украине стоит, но не годен по состоянию здоровья (комиссию проходил в 2021)
-
І також цікавить чи є програма для трак драйвер в Онтаріо щоб отримати піар. Як що хтось щось знає , буду вдячний за інформацію !
-
Добрий день, зараз приблизно така ситуація, яка на скріншоті — апрувнули заявку на робочу візу в січні 2024 але ще не прибув до Канади. Скажіть будь ласка, чи можна буде по приїзду отримати work permit, і далі його продовжувати якщо працюватиму там? Тому що на офіційному сайті під пунктом “You have to meet general requirements” написано, що я можу тільки приїхати на час дії візи, і потім обов’язково додому.
-
Зазвичай свідоцтво про розірвання шлюбу є основним документом у такому випадку. Але бувають різні індивідуальні обставини.