PR CUAET
-
В мене не має свідоцтва про розірвання шлюбу, замість нього рішення суду оскільки ж спільна дитина та окремо я зробила витяг з держ реєстру. Просто рішення суду на 8 сторінок😅
-
Це не сильно змінить ситуацію оскільки вони допусти помилки в прізвищі та даті народженні дитини, тому к рішенню підшиті ще папери з виправленням помилок. Але дякую за відповідь!
-
Доброго всім дня, можливо хтось підскаже, бо наразі мало володію інформацією про це, можливо хтось з цим зустрічався, відправили заповнену анкету GST/HST Credit and Climate Action Incentive Payment Application for Individuals Who Become Residents of Canada, але без документів про які всі пишуть типу паспорт, ID, договір про житло. Офіційної інформації де було б вказано що це потрібно не знайшов, тільки поправка де потрібно вкласти до заяви один з цих документів, якщо у вас немає SIN, тому і незнаю чому вірити, пітрібно було відправити з документами, якщо так чи відправляти повторно? Наступне що не зрозуміло, що саме форма заяви за 2023 рік, в 2024 форма інша, а саме GST/HST Credit and Canada Carbon Rebate Application for Individuals Who Become Residents of Canada, і в ній немає Credit and Climate Action Incentive Payment Application, що тоді, відправляти ще і цю заяву, та чи відправляти її з цими ж документами що вказував вище? Ситуація - я відправив тільки форму 2023 року без документів, порадьте будь ласка як краще зробити зараз мені. Якщо можна скиньте будь ласка інформацію як зареєструвати та створити свій кабінет, що відстежити платежі. Багато хто пише про 2 заяви, я так і не зрозумів яка друга заява. Дякую всім хто прочитав, дякую за відповідь, всім гарного дня.
-
Можливо хтось знає. Якщо двоє мають візи ( батьки ) а дитина заявилась вот зараз. Чи є якісь варіанти отримати візу ? Дякую
-
Я розлучалась в 2018 році і тоді мені сказали що тільки рішення суду та витяг нажаль. Можливо зараз інакше.
-
В Україні на підставі рішення суду, наскільки я знаю (бо в мене так було), в загсі давали свідоцтво про розірвання шлюбу. Не знаю, можливо у Вас якийсь інший випадок.
-
Питання: чи можна стати на консульський облік та поновити свої військово-облікові дані в консулаті без оформлення виїзду на ПМП закордон в Україні ?
-
Є хто отримав подовження але не на повні три роки
-
@philippsol в BMO теж так?
-
Я до того, що ви не збираєте повну статистику. Є люди з подовженим але не на три роки. Тому оцінюєте «закономірність» за інформацію яку самотужки обмежуєте.