PR CUAET
-
Atlantic Immigration Program
-
Яка програма ?
-
Також після жовтня нової програми більше не буде, а гуманітарна буде
-
Ну ця програмі тільки появилася. А гуманітарні такі ми подаємо не один рік. Просто для Українців вони стали ще більш вірогідними Але так, поки є програма Українська - це зрозумілий вибір
-
Тому наші відповіді часто більш "обережні" ніж коли робите собі. Я наприклад більшість клієнтів заставляю довідку через консульство робити. А своїм рідним батькам подавав з перекладеними довідками з Дії. Бо не було часу чекати (мама зразу поїхала назад, і було лише пара днів на подачу), І тому що я розумію ризики, і сам за них перед собою відповідаю. Відповідно і рівень відповідальності інший, ніж перед клієнтами чи сторонніми людьми
-
То саме з якимись нехорошими речима, типу відмови і місрепрезинтації за невказані поїздки наприклад. Може шанс 1%, але якщо подав 200 кейсів, то двом людям прийдеться сказати що їхня Канадська мрія закінчена, іщо їм пора збирати чемодани
-
Бо вірогідність не така мала як здається. Коли ви подаєте один файл і у вас 80% вірогідність задється що це багато. А коли подаєте 10, то двом людям приходиться пояснювати чому їм потрібні нові довідки
-
Бажано, але тоді не так критично. Тоді можете прикріплювати пейтаби щоб це показати
-
Віза не підстава, це просто докуемнт для вїзду. Підстава для CUAET ваше громадянство
-
Можете на новий паспорт
-
4-6 місяців зараз
-
Не факт. Я думаю що буде якийсь перехідний період. Бо поки що навіть новин ніяких по документах по цьому не було
-
Visitor або Other
-
Якщо він проживав в той час в Україні, а в Польщі працював, і відповідно поїздки були до 6ти місяців за раз, я б це не вказував Просто вказати в історію подрожей та роботи, з адресою проживання за той період в Україні
-
Поки рано. Треба номер заявки
-
5669
-
Це я роблю у відповідності до ось цієї вимоги:
-
Я подаю оригінальний job offer ( який не відповідає вимогам), цей job offer від 19 грудня 2022. Іще я подаю вчора зроблений letter of employment де виконані всі вимоги до джоб оферу.
-
Чому цій бабці яка має родичів у Канаді не скористатись новою програмою, а не ризикувати через гуманітарну?
-
Уточніть на що подаєте - відповідь може бути дуууже різна ))
12 Jan 2024, 17:45
15276/429791
about a minute ago