PR CUAET
-
Я до того, що ви не збираєте повну статистику. Є люди з подовженим але не на три роки. Тому оцінюєте «закономірність» за інформацію яку самотужки обмежуєте.
-
Ви перекладали це рішення на англійську?
-
Яка взагалі користь від постанови на облік?
-
Або розішлють всім хто не зареєструвався😂😂😂
-
Мой город разрушен и оккупирован , какие нужны доказательства ..?
-
Це неодноразово обговорювалось в цьому чаті. Якщо Ви не маєте міцних соціальних зв'язків з Канадою та не зможете показати свою фінансову незалежність, окупація Вашого міста не є критерієм відповідності умовам HC. Є багато економічних програм, Ви маєте довести, чому не скористались ними
-
Їх нема, цих закономірностей. Хтось тут дати стикує - ось хтось подав 17 лютого і отримав новий на 3 роки і я теж тоді подав. Але дати подачі не пов'язані з цим. Це тільки рішення офіцера. А подана аплікація рандомно попадає к різним офіцерам в один день, хвилину, час , тиждень.
-
Да это все понятно. И привязки тоже есть . Не понятен только вопрос доказательств например если некуда вернуться , какой бумагой я должна это прикрепить) И второе конечно что не понятно почему это в принципе не играет роли , какие там могут быть привязки важнее отсутствия крыши над головой в своей стране)) но это уже мое наболевшее