PR CUAET
-
Це неодноразово обговорювалось в цьому чаті. Якщо Ви не маєте міцних соціальних зв'язків з Канадою та не зможете показати свою фінансову незалежність, окупація Вашого міста не є критерієм відповідності умовам HC. Є багато економічних програм, Ви маєте довести, чому не скористались ними
-
Їх нема, цих закономірностей. Хтось тут дати стикує - ось хтось подав 17 лютого і отримав новий на 3 роки і я теж тоді подав. Але дати подачі не пов'язані з цим. Це тільки рішення офіцера. А подана аплікація рандомно попадає к різним офіцерам в один день, хвилину, час , тиждень.
-
Да это все понятно. И привязки тоже есть . Не понятен только вопрос доказательств например если некуда вернуться , какой бумагой я должна это прикрепить) И второе конечно что не понятно почему это в принципе не играет роли , какие там могут быть привязки важнее отсутствия крыши над головой в своей стране)) но это уже мое наболевшее
-
З дія реєстрація прописки, зруйнованої оселі? Мінімум Проте лише на зруйнованому будинку і статусі тот кейс сильний не побудуєш
-
GST/HST
-
Так. Деяким. Логіку важко відслідкувати, за рішенням офіцера
-
Правилами чату передбачене спілкування українською мовою в знак поваги до українського паспорту та захисників держави, завдяки яким ми отримали мирову підтримку, в тому числі в Канаді.
-
Тільки якщо маєте докази, що саме Вашому життю є загроза.
-
Отсутствие крыши над головой и угроза жизни - это основания для беженства, если Канаде тоже так решит. Гуманитарная программа не об этом. Я из Мариуполя, так что знаю, о чем Вы говорите. Увы, это не основание. А привязки именно в Канаде. Вам надо доказать, что Ваши жизненные интересы связаны уже очень глубоко с Канадой.
-
Повістка вважається врученою з моменту появи в електронному кабінеті
-
Якщо нема міцних зв'язків з Канадою, Ви могли переїхати з окупованого міста в будь-яке інше українське місто або в Європу. На рахунок окупації, дуже добре знаю, що це, тому що виїхала з Нової Каховки через місяць, вся нерухомість зруйнована. Подала заяву на PR по економічній провінціальній програмі
-
З наступного повідомлення, добре? Звикла відповідати мовою, якою поставлено питання 😊
-
Не дуже грає ролі з тієї причини, що, мабуть, власного житла у вас поки що і в Канаді нема. Не знаю, як з мовою. Якщо ви її не знаєте, то це теж мінус. Тож офіцер може вважати, що вам краще переїхати на захід України, там орендувати житло, знайти роботу. Адже з українською освітою, досвідом роботи в Україні, знанням державної мови вам легше облаштуватися у рідній країні.
-
1) General Eligibility: Please provide copies of valid passports for both you and your spouse. Passports cannot be expired and must be valid for at least 2 years. 2) Employer Registration Certificate (ERC): Please have your employer provide you with an Employer Registration Certificate. 3) Employment verification: Please provide pay stubs for the last 12 months. 4) Financials: Please provide bank statements for the last 3 month 1) паспорт у меня до Мая, но в Марте продлил. после того как все отправил, пришёл снова дозапрос на паспорт и paystubs, но я написал на имейл им что паспорт продлён на второй странице, и почти сразу же пришло сообщение что к паспорту притензий нет, добавьте только paystubs! 2)ERC который я кидал в декабре 2023го был до февраля 2024, поэтому на работе попросил новый... 3) с paystubs они ошиблись в иммиграционном офисе, им надо было за последние три месяца, а не 12, та и я сначала скинул paystubs за прошлый год) NOC 75101 Material handlers