PR CUAET
-
Отсутствие крыши над головой и угроза жизни - это основания для беженства, если Канаде тоже так решит. Гуманитарная программа не об этом. Я из Мариуполя, так что знаю, о чем Вы говорите. Увы, это не основание. А привязки именно в Канаде. Вам надо доказать, что Ваши жизненные интересы связаны уже очень глубоко с Канадой.
-
Повістка вважається врученою з моменту появи в електронному кабінеті
-
Якщо нема міцних зв'язків з Канадою, Ви могли переїхати з окупованого міста в будь-яке інше українське місто або в Європу. На рахунок окупації, дуже добре знаю, що це, тому що виїхала з Нової Каховки через місяць, вся нерухомість зруйнована. Подала заяву на PR по економічній провінціальній програмі
-
З наступного повідомлення, добре? Звикла відповідати мовою, якою поставлено питання 😊
-
Не дуже грає ролі з тієї причини, що, мабуть, власного житла у вас поки що і в Канаді нема. Не знаю, як з мовою. Якщо ви її не знаєте, то це теж мінус. Тож офіцер може вважати, що вам краще переїхати на захід України, там орендувати житло, знайти роботу. Адже з українською освітою, досвідом роботи в Україні, знанням державної мови вам легше облаштуватися у рідній країні.
-
1) General Eligibility: Please provide copies of valid passports for both you and your spouse. Passports cannot be expired and must be valid for at least 2 years. 2) Employer Registration Certificate (ERC): Please have your employer provide you with an Employer Registration Certificate. 3) Employment verification: Please provide pay stubs for the last 12 months. 4) Financials: Please provide bank statements for the last 3 month 1) паспорт у меня до Мая, но в Марте продлил. после того как все отправил, пришёл снова дозапрос на паспорт и paystubs, но я написал на имейл им что паспорт продлён на второй странице, и почти сразу же пришло сообщение что к паспорту притензий нет, добавьте только paystubs! 2)ERC который я кидал в декабре 2023го был до февраля 2024, поэтому на работе попросил новый... 3) с paystubs они ошиблись в иммиграционном офисе, им надо было за последние три месяца, а не 12, та и я сначала скинул paystubs за прошлый год) NOC 75101 Material handlers
-
Нет. Во всех банках (ну в больших точно) есть еще mortgage switch. Там вы просто переносите ипотеку так как она есть в другой банк с той же остаточной амортизацией и балансом. Я в отпуске до 8 мая, потом могу рассказать поподробнее, но можно и самостоятельно найти информацию про mortgage switch (не refinance)
-
Так наоборот если он вырос в цене это плюс вам при refinance. Если допустим вы брали по цене 400,000, то 80% это 320,000, а если он вырос до 460,000 то 80% это уже $368,000 значит быстрее можно сделать refinance. Но опять же повторюсь: refinance и switch это две разные процедуры
-
www.chrisallard.ca/mortgage-tips/refinancing-info/the-difference-between-a-refinance-and-a-mortgage-switch/
-
Підкажіть будь ласка , у нас з чоловіком є візи вклеєні в паспорт , хочу зробити дітям візи так як старі закінчилися , ми отримали нові візітор рекорди і хочу податися на візу . Підкажіть як це робити? Треба для кожного окремо створювати аккаунт ?
-
Усім привіт. Хто робив довідку з Англії? Яка процедура? Якщо можна посилання! Дякую
-
Я отримала нове свідоцтво за 3 дні, замовила в дії, прийшло поштою на українську адресу, місце народження уже не усср, + виписане українською мовою, попереднє було російською.
-
Если будет возможность, то осветите возможность смены размера платежа к моменту renewal при условии, что вносились additional pre-payments и lump sums. Очень интересно, можно ли не выплачивать ипотеку целиком раньше, а просто сжать платежи, раздавив тело кредита в первые 5 лет амортизации. Спасибо вам и хорошего отпуска👌
-
Також цікаво як з Республіки Ірландія отримати довідку
-
Привіт , шукаю адвоката який займається гуманітарною програмою . Оттава . Дякую