PR CUAET
-
Visitor або Other
-
Якщо він проживав в той час в Україні, а в Польщі працював, і відповідно поїздки були до 6ти місяців за раз, я б це не вказував Просто вказати в історію подрожей та роботи, з адресою проживання за той період в Україні
-
Поки рано. Треба номер заявки
-
5669
-
Це я роблю у відповідності до ось цієї вимоги:
-
Я подаю оригінальний job offer ( який не відповідає вимогам), цей job offer від 19 грудня 2022. Іще я подаю вчора зроблений letter of employment де виконані всі вимоги до джоб оферу.
-
Чому цій бабці яка має родичів у Канаді не скористатись новою програмою, а не ризикувати через гуманітарну?
-
Уточніть на що подаєте - відповідь може бути дуууже різна ))
-
Можете втратити ВП
-
Чого усі шукають складнощі? Якщо з якоюсь неймовірно малою долею верогідності офіцер попросить оновити, то оновите.
-
Якщо по візі CUAET то в загальному мали б давати. Якщо по інших візах то не дають
-
FBI USA від пів року займає - це на жаль не рідкість Якщо горить подавайте з доказами того що запросили і чекаєте але терміни довгі, а як прийде дошлете
-
Теоретично так, але на практиці я цього не робив - люди ПР вже отримували
-
А якщо я увесь рік працюю в одній компанії і по пейстабах видно кількість годин за рік, то треба все одно вказати у референсі це?
-
Там ключове слово "may"
-
Умовно дійсна. Але це на розсуд офіцера. Якщо нову зробити просто - я б робив нову
-
Спасибі
-
Академік не підходить. Опція там є бо Академік ми подаємо коли наприклад на Стаді перміт робимо заявку
-
Зараз є певний таймінг і часто він співпадає. Наприклад AOR 4 місяці. От і цікаво після здачі медікал екзем скільки часу очікування зарахування
-
Українців значно прискорюють - але по цій програмі може бути в загальному довго
12 Jan 2024, 17:45
15288/429785
3 minutes ago