PR CUAET
-
Підкажіть будь-ласка,після подання декларації ми отримали кожен по чеку,але немає оцих поквартальних. Підкажіть комусь вже прийшли? В якому вигляді? І треба окремо заповнювати заявку на дитячи чи вони автоматично нараховуватимуть? Дякую
-
Нас, наприклад, викликали на 20 хв раніше, тому затримки є не у всіх, може бути так, що підете вчасно або затримка буде взагалі не суттєвою. Тут, на жаль, не можна знати заздалегідь.
-
Я ще трохи переживаю і за те щоб не затримали літак і ми приїхали вчасно. Надіюсь все ок пройде, бо ледь зловили той слот 😅
-
Всім привіт! Заповнили такси, чекаємо більше місяця на повернення, це норм так тут?
-
Прохання до адмінів чи модераторів. Будь ласка, Я розумію що ви слідкуєте за порядком в цьому чаті. Дякую щиро вам за ваш труд. Дякую за той час, який ви витрачаєте на нас усіх. В мене велике прохання до вас. Якщо ви видаляєте мої пости. Будь ласка, Повідомляйте хоч в особисті сповіщення, з якої причини ви це робите. Я не ображаюсь, Але мені дуже цікаво. Хай усім щастить!
-
У вас вже є NOA? Ви маєте змогу побачити баланс за аккаунтом у кабінеті і там буде видно чи дійшли ваші гроші. Вони доходять дуже швидко, до 5 бізнес днів, тож напевно що вам треба додатково оплатити щось
-
Добрий вечір всім! Підскажіть ,будь ласка, ви сканували і прикладали паспорт всіх членів родини в 1 пдф чи для всіх окремим файлом і додавали в едішинал доки інших членів сім’ї? Дякую!
-
Підкажіть будь-ласка,після подання декларації ми з дітьми отримали кожен по чеку,думаю це якесь повернення,але немає оцих поквартальних виплат.Підкажіть комусь вже прийшли? В якому вигляді?Чи треба якісь паперові форми заповнювати? Дякую.
-
Подався першого грудня. Поки ні слуху ні духу. І не тільки мені
-
Можемо розпочати обговорення в цій гілці
-
Я бесплатно закончил кафедру, получил офицера запаса. Повезло что давно выехал
-
Нема всесвітньої бази активних закордонних паспортів. Анульовані вони будуть хіба для українських прикордонників
-
Возможно у кого-то приняли опыт работы в ЕЕ -трудовая плюс витяг оплаты налогов с налоговой? Или только справка на фирменном бланке? Компания, в которой я работал, уже закрылась, так Одесский порт не работал
-
З анульованим паспортом не можна ніде подорожувати.
-
Если попадает на усиленный background check то может и годами лежать кэйс
-
Одружи на собі канадця тай все 🤷🏼 ніякої мороки 🧘🏼
-
Я подавав документи дружини і своїх дітей - окремо. І кожного окремо підписував, щоб було видно.
-
Подскажите если уже открыл RESP в одном банке, можно ли перенести его в другой банк?
-
Дякую
-
И второй вопрос у кого открыт TFSA или RRSP и вы можете сами его пополнять когда захотите, в каком банке у вас открыты эти счета? У меня RESP и FHSA в Scotiabank и мне ужасно неудобно что постоянно приходится дергать менеджера ради пополнений
12 Jan 2024, 17:45
152961/430484
16 minutes ago