PR CUAET
-
Я подавав документи дружини і своїх дітей - окремо. І кожного окремо підписував, щоб було видно.
-
Подскажите если уже открыл RESP в одном банке, можно ли перенести его в другой банк?
-
Дякую
-
И второй вопрос у кого открыт TFSA или RRSP и вы можете сами его пополнять когда захотите, в каком банке у вас открыты эти счета? У меня RESP и FHSA в Scotiabank и мне ужасно неудобно что постоянно приходится дергать менеджера ради пополнений
-
Я так розумію, це повідомлення і є NOA. Але я вже ту суму сплатив ще до отримання NOA
-
Дякую вам!🙏
-
Скажіть будь ласка чи т4а повинні обов‘язково присилати? Чи я можу без неї здати такси?
-
Дякую за відповідь
-
Важливе уточнення: це розповсюджується на нові аплікації з травня 2024 року. Якщо ви подавалися раніше і чогось немає - переживати не варто! Про всяк випадок уточнюю...
-
у вас в кабінете має бути посилання на 2023 такс ретюрн і там має бути вказаний баланс якщо податкова вже опрацювала
-
Пожно сделать online Это не тяжело
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, цікавить питання зняття обмежень з Ворк перміта. Які зараз умови подання заявки, і яка сума оплати за новий Ворк перміт без обмежень?
-
Очень много писать Поговорим завтра)
-
Онлайн где? В каком банке? Я не хочу открывать в wealthsimple
-
Чи можна користуватись чорновиком на слуханні? Дякую
-
255$ при умові що є LMIA або ще щось (точно не памʼятаю). На загальних умовах
-
Точно у вас правильна адреса?
-
Тиждень
-
Офіційно не дозволяється селити більше ніж 2 людини на спальню. Якщо 2 спальні, максимум 4 людини поселять, будь-якого віку.
-
А можна питання ? Чому не хочете відкривати в wealthsimple???
12 Jan 2024, 17:45
152977/440739
3 minutes ago