PR CUAET
-
Зараз є певний таймінг і часто він співпадає. Наприклад AOR 4 місяці. От і цікаво після здачі медікал екзем скільки часу очікування зарахування
-
Не завжди. Це все сукупність факторів. Наприклад один з найпростіших кейсів на гуманітарну зараз - бабця якій 60+, яка в Канаді живе 3-5 років, і має дітей/внуків Канадців. По факту має можливість і жити тут на супер візі і бути спонсорованою по PGP Sponsorship але не має куди вертатися в Україні, в тому числі через війну. Такі кейси дуже успішні.
-
Ворперміт CUAET із Канади надають не на підставі візи. А на підставі вашего громадянства та закону. В анкеті вносяться дані про вашу візу. Після отримання нового ворперміту - як раз візу отримують на новий срок на базі нового ворперміту. До речі - якщо вам в аеропорту відмовлять у видачи воркперміту - просить візіторрекодс CUAET. По ньому ви подадитеся на фіндопомогу та оформите медстраховку , поки будете чекати ворперміт
-
У вас є три варіанти: 1. Просити реконсидерацію. Це якщо ви точно впевнені що з вашої сторони все було правильно і вони зробили помилку. Потрібно писати в той офіс що розглядав з доказами того що ви зробили і надали все що треба. Є шанс що від=зьмуть назад в роботу 2. Оскільки податися на CUAET ззакордону більше не можна, можна податися на звичайну візу, але чи встигнете отримати і приїхати до кінця березня невідомо. Проте якщо ви в Канаді, і маєте постійну роботу, то він зможе навіть після березня просити spousal work permit 3. Подати в суд, щоб заявку повернули в роботу. Для цього також потрібно розуміти чи ви все що треба зробили з своєї сторони, і для цього потрібен вже адвокат, який може файлити кейс в федеральний суд.
-
Дуже цікаво 🤔 .. Дякую за відповідь)) Тоді ще таке питання: У мене є річної давності job offer, який підписаний тільки мною, там не указано мої обовʼязки і нок, а вказано тільки посада, оплата, і робочий календар.. Але мені зробили employment letter у відповідності до всіх вимог з усіма підписами. Чи це ок? Якщо я так подам?
-
Спасибо огромное за ответ в который раз, будем дальше выяснять с ними, почему так все усложняют. Спасибо