PR CUAET
-
Всім привіт👋 скажіть будь ласка, хто в яких готелях бронював номер в Оттаві?
-
Біометрію треба знову здавати. Так, повторно.
-
Наша сімʼя подавала 4 березня. Навіть AOR нам не прийшов.
-
Краще не ризикувати і платити в день подачі заявки по встановлених тарифах на день подачі. For most online applications, you must pay when you submit your application
-
Там немає номеру рахунку. Просто кажете отримувача. Не знаю як зараз, але коли сама оплачувала то тільки дебіт або нал. Приймали до сплати.
-
У кого був дозапит на етапі ендорсменту, що питали? Бо в мене не вистачає фантазії 😁 Ми ж все заповнили, усе додали, усе підписали. HR написала, що прийшов дозапит, у четвер, але її не було в офісі, у п'ятницю в офісі не було мене, - то я вже 3 дні не сплю.
-
Доброго дня!!! У мене таке питання . Подава свою аплікацію наприкінці листопада, ще не маю АОР, проте мав ще діючу біометрію( перевіряв на сайті ircc) . Зараз вирішив , що може треба оплатити. Хто мав такий досвід оплати після подання аплікації порадьте будь ласка щось. Дякую
-
Написали вам
-
Друзі, ми продовжуємо розширювати перелік країн, з яких маємо можливість дістати для вас довідки про несудимість, перекласти їх для PR та доставити вам прямісінько в руки: 🇺🇦Україна 🇷🇴Румунія 🇲🇩Молдова 🇭🇺Угорщина 🇨🇿Чехія 🇵🇱Польша 🇸🇰Словаччина 🇩🇪Німеччина 🇮🇪Ірландія 🇫🇷Франція 🇮🇹Італія 🇪🇸Іспанія 🇵🇹Португалія 🇫🇮Фінляндія 🇸🇪Швеція 🇩🇰Данія 🇧🇬Болгарія 🇪🇪Естонія 🇱🇻Латвія 🇱🇹Литва 🇬🇪Грузія 🇨🇾Кіпр 🇬🇷Греція 🇬🇧Великобританія 🇧🇬Болгарія 🇰🇿Казахстан 🇦🇿Азербайджан 🇹🇷Туреччина 🇳🇱Нідерланди 🇲🇪Чорногорія 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Дякую за апдейт
-
Моя дочка сдавала TCF в Квебек сити в collège Stanislas. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=stanislas.qc.ca/tcf/&ved=2ahUKEwivrvqByuWFAxVyEVkFHci2DQkQFnoECBoQAQ&usg=AOvVaw3rqLNT2gq3gev_H49iB3Pf. Там ,когда регистрируешся, то видно ,на когда есть даты экзамена.