PR CUAET
-
Наша сімʼя подавала 4 березня. Навіть AOR нам не прийшов.
-
Благодарю
-
Краще не ризикувати і платити в день подачі заявки по встановлених тарифах на день подачі. For most online applications, you must pay when you submit your application
-
Якщо «подався на gst” це мається на увазі не gst credit, а заявка на відкриття gst account, то збирати gst (додавати податок до своїх послуг) ви маєте з effective date у вашій заявці
-
Якщо виїжджала в Україну і працювала там деякий час, мала дохід, то за якою формою його декларувати як іноземний? Дякую.
-
Там немає номеру рахунку. Просто кажете отримувача. Не знаю як зараз, але коли сама оплачувала то тільки дебіт або нал. Приймали до сплати.
-
У кого був дозапит на етапі ендорсменту, що питали? Бо в мене не вистачає фантазії 😁 Ми ж все заповнили, усе додали, усе підписали. HR написала, що прийшов дозапит, у четвер, але її не було в офісі, у п'ятницю в офісі не було мене, - то я вже 3 дні не сплю.
-
Доброго дня!!! У мене таке питання . Подава свою аплікацію наприкінці листопада, ще не маю АОР, проте мав ще діючу біометрію( перевіряв на сайті ircc) . Зараз вирішив , що може треба оплатити. Хто мав такий досвід оплати після подання аплікації порадьте будь ласка щось. Дякую
-
Написали вам
-
Друзі, ми продовжуємо розширювати перелік країн, з яких маємо можливість дістати для вас довідки про несудимість, перекласти їх для PR та доставити вам прямісінько в руки: 🇺🇦Україна 🇷🇴Румунія 🇲🇩Молдова 🇭🇺Угорщина 🇨🇿Чехія 🇵🇱Польша 🇸🇰Словаччина 🇩🇪Німеччина 🇮🇪Ірландія 🇫🇷Франція 🇮🇹Італія 🇪🇸Іспанія 🇵🇹Португалія 🇫🇮Фінляндія 🇸🇪Швеція 🇩🇰Данія 🇧🇬Болгарія 🇪🇪Естонія 🇱🇻Латвія 🇱🇹Литва 🇬🇪Грузія 🇨🇾Кіпр 🇬🇷Греція 🇬🇧Великобританія 🇧🇬Болгарія 🇰🇿Казахстан 🇦🇿Азербайджан 🇹🇷Туреччина 🇳🇱Нідерланди 🇲🇪Чорногорія 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Дякую за апдейт
-
Можна в Canada Post оплатити й дебіт карткою, й кредиткою, й готівкою
-
Сосується усіх foreign workers
-
Моя дочка сдавала TCF в Квебек сити в collège Stanislas. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=stanislas.qc.ca/tcf/&ved=2ahUKEwivrvqByuWFAxVyEVkFHci2DQkQFnoECBoQAQ&usg=AOvVaw3rqLNT2gq3gev_H49iB3Pf. Там ,когда регистрируешся, то видно ,на когда есть даты экзамена.
-
Якщо у роботодавця є офіс з фізичною адресою в NS то не треба переїджати. NS адреса бізнесу буде вказуватися у фомі для подачі на Ендорсмент, також Ви надасте пейсліпи в них буде ваша домашня адреса NS
-
дякую за відповідь
-
Це скріншот з украінською правди. Про раздачу повісток на расєє. Мені здається ми йдемо у тому ж напрямку.
-
Тобто мені від будь якого роботодавця треба отримати цей сертифікат перед тим як почати працювати? Чи лише коли я вирішу подаватися по AIP моєму роботодавцю треба буде зробити цей сертифікат не дивлячись на те, що я вже в нього працюю?
-
Нічого страшного, якщо одразу не сплатили. Вони Надішлють лист для необхідності сплати біометрії. Можете грати на випередження та сплатити зараз, додати чек про сплату до аплікації через веб форму, буде швидше.
-
Ну і що дальше? Які пропозиції?
12 Jan 2024, 17:45
153274/474652
2 days ago