PR CUAET
-
Моя дочка сдавала TCF в Квебек сити в collège Stanislas. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=stanislas.qc.ca/tcf/&ved=2ahUKEwivrvqByuWFAxVyEVkFHci2DQkQFnoECBoQAQ&usg=AOvVaw3rqLNT2gq3gev_H49iB3Pf. Там ,когда регистрируешся, то видно ,на когда есть даты экзамена.
-
Якщо у роботодавця є офіс з фізичною адресою в NS то не треба переїджати. NS адреса бізнесу буде вказуватися у фомі для подачі на Ендорсмент, також Ви надасте пейсліпи в них буде ваша домашня адреса NS
-
дякую за відповідь
-
Це скріншот з украінською правди. Про раздачу повісток на расєє. Мені здається ми йдемо у тому ж напрямку.
-
Тобто мені від будь якого роботодавця треба отримати цей сертифікат перед тим як почати працювати? Чи лише коли я вирішу подаватися по AIP моєму роботодавцю треба буде зробити цей сертифікат не дивлячись на те, що я вже в нього працюю?
-
Нічого страшного, якщо одразу не сплатили. Вони Надішлють лист для необхідності сплати біометрії. Можете грати на випередження та сплатити зараз, додати чек про сплату до аплікації через веб форму, буде швидше.
-
Ну і що дальше? Які пропозиції?
-
Для ПР всегда новая биометрия сдаётся
-
А що за спаузал ворк перміт? У чоловіка ворк перміт на 3 роки, а у мене всього до 2025 - тому, що паспорт був до 2025
-
Доброго дня підкажіть хорошого адвоката через якого подавались і все пройшло все нормально дякую
-
Ви потім зможете продовжити собі ворк перміт на основі його ворк перміту (за умови, що він працюватиме фулл-тайм).
-
Добрий день, в мене все ще питання щодо стипендії Франсізасіон у Квебек форма Т4А, чи додається ця сума до лінііі 15000 total income для федералів Бо за 2022 рік мій бухгалтер не додав, а за 2023 я робила податки сама та ця сума додалася до total income. Федерали прийняли і той і інший варіант бо той їм на руку, так вони мені менше дають tax back Але мені все одно цікаво як все ж таки правильно, додається до лінії 15000 чи ні
-
Добрий день.скажіть що потрібно для работи у дитячому садку?
-
Вітаю! Хотіла зайти на IRCC аккаунт, але все виглядає як помилка , і я вже не впевнена чи взагалі вони мають мою заявку на продовження wp. Я подавалась 25 березня Хтось може під сказати, що робити?
-
скажіть на який левел здавала ? та де готувалась ?
-
Потрібно зняти обмеження з ворк перміту якщо вони у вас є.
-
Можливо у Манітобі, або Атлантичних провінціях по провінційних програмах? Почекаємо на відповідь @OstapBosak
-
Вітаю, хто знає якщо для подачі по child benefit потрібно перебувати в Канаді більше 18 міс, але з цих 18 міс був від’їзд до батьків на 7 міс, треба чекати поки буде 18 міс знову з дати повернення від батьків, чи загалом постійного перебування досить?
-
І ще таке питання: Ви просто додали інформацію про себе, посилаючись на форму IMM5406 у поле з коментарями? Бо ці формуляри заповнюються онлайн, я не розумію, як їх прикріпити.
-
Підкажіть,будь ласка,зараз можна продовжити ворк перміт на загальних засадах,тобто її потрібно оплачувати. Але я тут стикнулася з питанням,як і куди оплачувати?чи спочатку подавати аплікацію і чекати на листа ,щоб оплатити? І скільки оплачувати ? Open work permit holder 100 + Work permit (including extension) per person 155 =255? Підкажіть будь ласка
12 Jan 2024, 17:45
153287/468498
5 minutes ago