PR CUAET
-
А якщо вони мені взагалі не потрібні? Мені тільки треба відвідувати сім'ю
-
Ми робили через сайт, яким поділилася Ксенія, але у нас були норвезький чіп та банк ід, без них на сайт неможливо зайти
-
@lena6707
-
А можете дати посилання на форму 5604? Бо те, що я знаходжу (5604е) виглядає трішки інакше, ніж онлайн форма
-
Доброго дня, написали вам в особисті
-
Для иммиграционных целей нужен document-by-document report.
-
Сильний кейс в економічних програмах це як?
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, чи залежить час розгляду на федеральному етапі від того наскільки сильний кейс чи від того яка була провінційна програма? Чи просто загальна черга просто в залежності від дати подачі? Дякую!
-
Пришел возврат уже? Если нет, то ждите пока не придет
-
Там оч просто. На сайте Канады есть ссылка. Но если жили в разных местах, нужно обращаться в каждое место.
-
Писали, що якщо ви отримуєте виплати ontario works, то можна повернути В загальному - ні
-
Гена оформлять хочет только)
-
Що ви пишете. Віза може бути по терміну дії паспорта, до 10 років по факту, а ВП максимум три або по терміну дії паспорта, що лишилося ( менше 3 років)
-
Нові паспорти не оформлюють. А ті, що вже приїхали - видають
-
Разве мужчин обслуживают сейчас?
-
Ми чекаємо з січня Вже 3 місяці минуло.
-
Привіт усім. Декілька тижнів тому в цьому чаті був працівник посольства/консульства . Можете допомогти з контактом ? В мене є питання стосовно набуття громадянства України . Дякую
-
Наскільки я розумію, вони у Вашому кейсі все це бачать автоматично. Саме стосовно нового документу від них же.
-
Можете звернутись в будь яку driving school, якщо не знайдете
-
Есть список приоритетных нок. Все.
12 Jan 2024, 17:45
153365/425928
2 minutes ago