PR CUAET
-
А ви з дітьми не подавала на візу CUAET та не отримали її, хоча чоловік її отримав? Коли чоловік дійде до подачи на PR - то абсолютно по всякій програмі він включає на отримання PR свою дружину та дітей до 21 року і ви також це отримаєте. Якщо у вас зараз такі нема візи, то вам треба податися на отримання візи на вас та дітей по загальному порядку. Коли ви отримаєте візи та приходите до Канади - вам треба буде через 6 місяців податися на продовження статуса візітор в Канаді, щоб залишитися з чоловіком. На скільки я чула, воркперміт супруг може теж отримати, подав із середини Канади, коли інший супруг має воркперміт з LMIA або є студент зі стадіпермітом. Діти точно можуть ходити до школи та отримати медстраховку, коли хтось з батьків має воркперміт. А ось з супругою без воркперміту може вона мати медстраховку чи ні - я не дуже впевнена.
-
Може просто вони більше користуються іммі трекером? Черга скоріш забита заявками на воззʼєднання українських сімей за новою програмою
-
Доброго дня! Підкажіть кто знає. Якщо я маю диплом коледжу за кваліфікацією молодший спеціаліст, то в анкеті Wes обирати освіту secondary чи higher?
-
Будь ласка, підскажіть, три тижні тому відправили листа до Оттави без треку. Від іноземного громадянина. У відповідь тиша. Що робити, скільки чекати? Дякую
-
Добрый день! Подскажите как можно эвалюировать документ об образовании не высшего,а средне-специального образования?
-
якщо чоловік одержав ПР, то жінка і діти теж одержують незалежно від того, де вони є. Для цього не треба бути в Канаді.