PR CUAET
-
Скорее всего после 18 мая будут.
-
Вибачте шановні а що слот вже не буде? Дякую.
-
Дякую
-
Заповнюю форму про доходи з України щоб відправити поштою, там є інформація про дітей, її теж потрібно заповнювати?
-
Ви не знаєте, якщо буде цей номер, то він підтверджує легальне знаходження у Канаді при закінченні воркперміту чи ні?
-
А какой смысл сейчас слотов если заморозили сервис
-
А вони обіцяли переносити?
-
Поки ні, наша програма не внесена в список на основі якої можна продовжити легальний статус перебування в Канаді, але сподіваюся що такі зміни все ж таки будуть
-
Дело не в этом. Если они сейчас откроют слоты, а там вторая половина мая то как они будут обслуживать тех кому переносят сейчас
-
Бот автоматично видаляє пости з матами. Якщо ви про це мб
-
Ну... Дівчатам вроді все працює
-
Я на работу иду с лучшим настроением чем завтра туда ехать, чувствуешь себя как какой-то лох
-
А хтось в британській Колумбії отримував сертифікат на безкоштовну юридичну допомогу?
-
Ясно, дякую. Ну завтра Ви дізнаєтеся вже більше інформації, ми всі чекаємо новин від Вас
-
Я пропрацювала в компанії рік і тоді мій роботодавець пройшов всі процедури, отримав сертифікат про те що він учасник АІР, а потім вже отримав на мене ендорсемент
-
Просто відкриватимуть менше слотів, можливо.
-
Що має бути вказано в пункті 12. Addresses? Прописки в паспорті чи подорожі чи ін?
-
Я написал в бот чат МЗС ответили, что должны переносить. Из-за этого скорее не открывают новые иначе они не в состоянии столько обслужить
-
Там пише почати з останньої інформації. Тобто почати перелік з сьогоднішнього дня і до 2014 а не від 2014 до сьогоднішнього дня?
-
Ті що вже зловили і не чоловіки можуть прийти вроді...
12 Jan 2024, 17:45
153478/469259
3 minutes ago