PR CUAET
-
IRCC наразі не вимагає апостиль і він не є заміною нотаріальному завіренню копії чи перекладу чи будь яким ще поточним вимогам до документів
-
Супер, ви вже все з апостіль юа завершили. Тоді відправляйте у Wes. Але нам все відправлял сам апостіль юа. Чому вони не відправили?
-
нема тому що нема 11 числа а в інших країнах які долучились до конвенції про апостиль як звичайно?
-
secondary
-
Ні, такої інформації ніде нема
-
Аааа, це не довідку про несудимість нотаріус завіряв, а те що перекладач існує/афідавіт. Тепер все зрозуміла. Я думала нотаріус може якось щавірити довідку саму, хотіла і собі таке 😃
-
Понятно спасибо.
-
Я виправила меседж.😂😂😂😂🖕
-
я вірно розумію, якщо Канада з 11 числа приймає апостиль можна зробити довідку в Україні з апостилем? і це повинно буди достатньо?
-
Може просто вони більше користуються іммі трекером? Черга скоріш забита заявками на воззʼєднання українських сімей за новою програмою
-
Доброго дня! Підкажіть кто знає. Якщо я маю диплом коледжу за кваліфікацією молодший спеціаліст, то в анкеті Wes обирати освіту secondary чи higher?
-
В нас вже є переклад і апостиль,ми робили в Україні,чи це не підходить?
-
Будь ласка, підскажіть, три тижні тому відправили листа до Оттави без треку. Від іноземного громадянина. У відповідь тиша. Що робити, скільки чекати? Дякую
-
1170 это 1085 за аппликацию и 85 за биометрии, а что такое 1100 за услуги? За какие услуги?
-
Добрый день! Подскажите как можно эвалюировать документ об образовании не высшего,а средне-специального образования?
-
Так вірно. Він же може їх в аплікаціїю вставити. Сорян. У мене зараз 38,5. Все повилітало 😮💨
-
Переклад перекладача на тій же сторінці. Все зшито, склеєно, печатка. Як і всі інші документи та переклади для віз, ПР, громадянства.
-
якщо чоловік одержав ПР, то жінка і діти теж одержують незалежно від того, де вони є. Для цього не треба бути в Канаді.
-
Багато хто і за місяць зовсім встиг. Я до теперішнього часу не розумію, чого саме мені так пощастило.
-
Апостіль пакет для вес з перекладом робив 3-4 тижні і ще місяць з самого вес чекали лист. Загалом до 2х місяців було.
12 Jan 2024, 17:45
1535/445315
2 minutes ago