PR CUAET
-
Має бути ТІЛЬКИ сертифікований переклад.
-
А ось таке питання, якщо громадяни не зможуть оновити паспорт у консульстві, то вони автоматично і не зможуть голосувати або продати своє майно в Україні, бо не зроблять доручення?
-
После уточнения данных в ТЦК на медкомиссию будут отправлять обязательно, даже если у вас отсрочка, — Полтавский областной ТЦК
-
А хтось взагалі чув, щоб PR дали без якоїсь довідки про несудимість? Це реально взагалі? Я зараз не про українську довідку.
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, після зняття обмеження і продовження work permit, чи потрібно продовжувати sin number і карту RAMQ?
-
Остап вище/в інших гілках писав, що так можна
-
LoE чому ви не можете отримати довідку Далі на розгляд офіцерів
-
Я це розумію. Тобто якщо з якоїсь країни я не можу отримати довідку (у мене елементарно не вистачає документів, щоб просто податись на отримання довідки), то на PR можна навіть не подаватись?
-
IRCC обовʼязково має перевірити вашу діяльність в країнах де ви жили 6 місяців + в background check
-
Скажіть будьласка, може хтось вже перекладав з польської ? Де і як швидко? Забула перекласти 2 папери а треба срочно на завтра, чи можливо це?
-
Мы пробовали в Киргизии (муж был там по работе) и ему отказали, сказали, что должно быть подтверждение проживания на территории страны, где полаешься на консульские услуги: это было ещё до принятия этого закона.
-
И причем здесь это?
-
В п'ятницю HR відправив запит, а сьогодні прислали endorsement) таким чином отримання зайняло майже 4 місяця
-
А грін карту будуть давать?)
-
Так завжди було наче
-
Несподівано знайшла відповідь. Раптом комусь буде корисно. Можна зателефонувати за цим номером і дізнатися подробиці щодо вашого апойнтменту в US Consulate: Visa Information and Call Center: 437-887-1448 Відповідають швидко, ніби не в Канаді))
-
Дякую
-
А я не зрозуміла напевне, бо подумала що суть в питанні чи платите ви за заявку що вже submitted чи ні. Вибрала ні. Але заплатила за все повністю
-
Доброе утро. А если человек исключен с воинского учета и непригоден в военное время - надо ли ему обновлять данные и повторно проходить ВЛК?
-
Лучше к юристу. Учитывая, что Украина отошла от норм европейского права не знаю даже
12 Jan 2024, 17:45
153699/428996
3 minutes ago