PR CUAET
-
І в мене оновився сьогоднішнім числом, далі тільки чекати. Іноді після оновлення приходять якісь оновлення, іноді ні - оновлення значить що справу відкривали
-
Там спрашивают оплата за поданную заявку или нет
-
Якщо у вас не було доходів/заощаджень за цей період у Канаді, то подавати декларацію не обов'язково. Але майте на увазі, що якщо ви хочете отримувати певні бенефіти - кліматичні виплати, GST credit та інші, то вам їх не нарахують, якщо ви не подали декларації
-
дякую
-
Доброго ранку! Хтось подавався на номінацію по Tech Pathway? Якщо так, то через скільки отримали?
-
Не підкажете який саме лист, Я так розумію, що повинен бути Employer registration sertificate. Більше ніби нічого не вимагається згідно гайду
-
Все правильно ви зрозуміли
-
Чи є в групі хтось хто входить в Union і подавався на піар. Якщо працівник є членом Union і працевлаштований на роботу за допомогою Union. Чи потрібно брати від них документи. Я так розумію рефференс леттер.
-
Я помню,что было написано что нужны свидетельства о браке и о разводе.Все.Сколько бы ни было браков и разводов.
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка, моя мама і наша подруга приїжджали до нас в гості в 2023. Чи потрібно їм подавати декларацію? Вони не працювали тут. Якщо так чи можна це зробити самостійно? І як? Дякую
-
Якщо ви спеціаліст то тут дорівнюють з Master’s degree
-
ми за позитив
-
так класно як хтось щось напише тут- дебати потім цілий тиждень🤣