PR CUAET
-
Святкують 😁
-
У нас є ступені вищої освіти: - Бакалавр - Bachelor's degree - Магістр - Master's degree - Доктор - Doctor of philosophy, скорочено Ph
-
запросіть їх в чат- кажіть що ми поляну накриємо
-
От доречі роз'яснення про те, що без проходження ВЛК оновити дані неможливо. Вони є важливою частиною облікових даних. Тому цікаве питання, що будуть робити в консульствах на оновленні даних?
-
Я 4х знаю, кто не в чате. Один в один что здесь.
-
Це точно, бо чули за 1 кейс, тепер 3, а в групі люди аор чекають з листопада
-
Отримали щойно номінацію🥳
-
Хочеться вірити, бо це як мед на душу )))
-
не в нашому чаті😊
-
Остап пару дней назад писал, что ни у него, ни у кого из его коллег нет ни одного аор позже ноябрьских подач. А тут сразу 3 пиар.
-
news.telegraf.com.ua/ukr/ukraina/2024-04-29/5848972-dazhe-esli-est-otsrochka-posle-utochneniya-dannykh-v-ttsk-na-vvk-budut-otpravlyat-obyazatelno
-
Де ж всі ці люди!)
-
класно це почути. ще б докази маленькі були😊
-
Привіт, отримав листа що кліматичні були deposited на мій аккаунт 15 квітня, нічого не отримував. Хтось підкаже коли ті виплати приходять і як?
-
ви не в тій гілці. але так, сін номер продовжити треба, у мене на роботі не приймали зі старими строками
-
Можна перепитав будь ласка, потрібно всі ці документи чи один із них?
-
то люди про гуманітарну говорять 100%. такі терміни по PR може собі хіба Трюдо дозволити (але йому і не треба)))
-
Да я не то имела в виду под словом «сидят», сорри если немного не так прозвучало
-
Bachelor diploma
-
Писатимуть: годен
12 Jan 2024, 17:45
153895/450601
32 minutes ago