PR CUAET
-
У меня нет повода не верить - это со слов серьезной иммиграционной компании, одного человека знаю лично. Они не сидят в чатах
-
Только есть такие варианты?какой будет правильный считая по нашему образованию?если бакалавр? спасибо за ответ
-
Ну если вам от этого легче…
-
дякую Дарія❤️
-
Добавляйте її сюди, може поділиться з нами інформацією
-
Я вам выслала Еще знаю лично человека, кто подавалась сама - она получила copr
-
Може посадять лікарів для проходження влк)
-
та не смішіть)), який пр уже люди отримали, це фейк, звичайно
-
але дякуємо і за цей понеділковий позитив🎊🥰
-
дайте нам будь ласка інформацію про цю компанію. ми всі дзвонити не будемо- наш консультант поспілкується. можете писати в особисті
-
Навіщо людина це б розповідала, якщо знайомої не існує 🤷
-
А які твм умови? В якому статусі треба перебувати щоб бути eligible
-
І не тільки тут, на іммітрекері також
-
Якщо нічого не заробили в Канаді і далі тут не планують жити - то нема сенсу Якщо ж вони зараз планують повернутися й жити в Канаді, то без декларацій за минулий рік та 2022, 2021 вони будуть позбавлені певних бенефітів (кліматичні виплати, GST credit та інші)
-
Може трапиться диво 😁🤷♀️хто зна І нинішній президент зробить подарок для всіх українців перед виборами
-
при чому тут легше. є такий термін репрезентативна вибірка. цей чат і є такою вибіркою. І тут ні у кого навіть 50% шляху немає, а ви кажете, хтось отримав. Даю гарантію, що ви не зможете добавити свою знайому в цей чат, щоб вона підтвердила отримання, бо такої знайомої не існує.
-
Якщо ви маєте на увазі Adjustment Act 3911 то він навіть палату представників не пройшов . І навряд чи колись пройде
-
Можете поделиться вашим иммиграционным консультантом, пожалуйста
-
ви ніколи в житті не зустрічали фейкові заяви? яка у таких новин мотивація?
-
А до чого тут, коли хто виїхав. Є обов'язок приїхати і захистити, якщо ти громадянин. Вони на це давлять. Як виїхали їх не цікавить.
12 Jan 2024, 17:45
153921/450601
34 minutes ago