PR CUAET
-
Может убрать хеллуиновскую тыкву из названия группы😁 вдруг где-то дают пиар, а нас тут сглазили)
-
Я питала, чи дадуть мені цей дозвіл, якщо. Маю куаєт в Канаду?
-
За сім'єю поки ніхто не полює, тільки за військовозобов'язаними чоловіками 🤷😱
-
В казармі, де ще військові живуть.
-
Ю4ю не віза і навіть не статус. Це одноразовий дозвіл на в'їзд на 2 роки. Недавно його подовжили ще на 2 роки. Але ніяких шляхів для отримання грінкарти з ю4ю поки що немає
-
Подскажите, пожалуйста, AOS под это же не попадает?
-
а тут у нас вибірка 500 людей із 2000 взагалі аплікацій за цією програмою, тут похибка має бути 0.00000001%, тому не може математично бути ситуації, що хтось отримав пр, а в цьому чаті ніхто
-
Интересно, а что делать кто покинул страну до оккупации территорий. Куда семью привезти? Где жить они будут, как это организовать и оплатить? 🤷🏻♂️
-
показник, вибірка так і працює. опитують 1000 людей на виході з дільниць і кінцевий рез-т, тобто похибка буде 1%, при 50 млн людей, які взяли участь в умовному голосуванні.
-
Як це можна зробити?
-
у мене буквально пару днів тому була ситуація, одна знайома давала 100%, що хтось отримав пр за цією програмою. кажу- не може бути, почали 3 дні йти по ланцюжку до того, хто "отримав", виявилось-гуманітарка, але дуже швидко- рівно 6 міс від подачі.
-
Будь ласка, давайте дочекаємось оф новин. Не розповсюджуйте панічні повідомлення і думки про казарми ітп. Зберігайте конструктив і критичне мислення Дякуємо
-
Через пару дней должны были быть уже у вас на счету. Вы можете им позвонить и спросить.
-
Та то звичайно, всі це будуть робити і ніхто не повернеться. Я просто кажу на що вони розраховують.
-
Можуть бути питання, чого ви не залишились в Канаді, а ще ви хочете до Америки)
-
Консультанты тоже могут “рассказывать”.. Цену себе набивать, особенно паралигалы . Или просто люди не до поняли и это были PR по другим программам получены
-
Нет так не работает. Вернуться было невозможно из-за отсутствия авиасообщения. Всегда есть во всем выход как отстоять свое право на жизнь, на свободу
-
Дадуть. Куавет ніяк на це не впливає
-
Дякую
-
В принципі можуть. Але головне що б ви відповідали умовам программи ю4ю.
12 Jan 2024, 17:45
153956/449389
8 minutes ago