PR CUAET
-
Та то звичайно, всі це будуть робити і ніхто не повернеться. Я просто кажу на що вони розраховують.
-
Можуть бути питання, чого ви не залишились в Канаді, а ще ви хочете до Америки)
-
Консультанты тоже могут “рассказывать”.. Цену себе набивать, особенно паралигалы . Или просто люди не до поняли и это были PR по другим программам получены
-
Нет так не работает. Вернуться было невозможно из-за отсутствия авиасообщения. Всегда есть во всем выход как отстоять свое право на жизнь, на свободу
-
Дадуть. Куавет ніяк на це не впливає
-
Дякую
-
В принципі можуть. Але головне що б ви відповідали умовам программи ю4ю.
-
Підкажіть, будь ласка, оформлюю сама податки, чи потрібно відправити поштою також документи з роботи та від орнедодавця? Чи лише загальний файл з сайту, де всі дані вніс?
-
💳Хто бажає долучитися та допомогти створити хворим діткам свято?
-
Дитячий благодійний фонд продовжуємо підготовку до великодньої акції. ✅отримали допомогу від партнерів. Незабаром будуть фасувати в подарункові пакети для діток в лікарнях та дитячих будинках🚑🏠 ☝️у фонда є ще багато незакритих питань та фінансових потреб: на 🍈 фрукти/засоби гігієни/памперси/вологі серветки/бабки/пряники....
-
Привіт. Який час очікування між Порталом2 і eCOPR?
-
Звичайно, логічно не тільки те, що не кине, а й що не полетить ні з сім'єю, ні без неї.
-
Існує декілька безкоштовних програм для подачі (але не питайте мене про них, бо я не заморочувалася, а подалася через бухгалтера, тож не заглиблювалася в інструкції). Також можна зателефонувати в CRA і повідомити їм про свої доходи. Цей спосіб я використовувала, коли вияснилося, що деякі дані CRA від мене чомусь не отримало. Чекала на лінії 45 хвилин, але вони потім все виправили за моїм проханням
-
Так это понятно, ну логично же что мужчины семью за границей не бросят, особенно если единственно работающий в семье. Получается если лететь то лететь всем месте,
-
Так, військовий сбір 1,5 відсотки плюс можливо пенсійний
-
Ну, як сказати, що неможливо було повернутися... Поїзди ж ходили. Автобуси міжнародні теж. Можна було прилетіти в одну з найближчих країн Євросоюзу, а звідти - в Україну. Так що відсутність авіасполучення не може вважатися причиною.
-
У вас завжди є варіант звернутися у консульство за допомогою на повернення. Якщо ви цього не зробили, суд скоріш за все не прийме до уваги ваші аргументи.
-
Здесь тоже много доводов можно найти, у меня авиакомпания отменила рейс, который стоил намного дешевле чем тот путь, который вы пишите. Во-вторых, у человека просто может не быть денег на это.
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, довідку про несудимість відстлається в консульство щоб отримати переклад від них який буде і відповідно ними затверджено? Дуже дякую
-
А там сюрприз, три неявки на медкомиссию по повестке и уголовка😂
12 Jan 2024, 17:45
153969/449403
about a minute ago