PR CUAET
-
Верно, но на это тоже нужны деньги. Смысл все это делать. Это же Украине нужно были люди, она и должна была платить и искать возможности, а не мы.
-
Який апостиль через консульство?
-
Як справи у консульстві?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо сину продовжили паспорт, то я можу отримувати нову візу в продовжений паспорт?
-
Це номер Консульства в Едмонтоні?
-
Можна дебит
-
Супер, дякую. І в Едмонтоні можна ж оплатити на місці, правильно? Сподіваюся вони це не скасували?
-
Каже, що неправильно набраний номер..
-
Вони вам дадуть бланк
-
Підкажіть, будь-ласка, а де можна скачати заяву щоб залишили паспорт? На сайті консультанта не знайшла
-
Так
-
Так
-
Може, помилку допустили в наборі? Бо я ось після вашого повідомлення пробувала набрати і в мене показує, що зайнято (тобто, працює номер)
-
Класний початок тижня 🔥
-
Ну це щоби простіше було знайти. Та програма стартувала в кінці жовтня, якраз майже хелоуін того і така іконка. В безкоштовній версії тг не так багато опцій, а в чаті уже під 100 гілок бляха муха
-
Вони отримали сін :)
-
Вам спасибо за информацию. Даёт надежду 🙏. Не обращайте внимательнее на весь негатив. Я тоже перестала помогать и отвечать на вопросы, потому что сразу негатив. Пусть сами ищут информацию. Но то что я вижу сейчас полно ошибок в их аппликациях. Вам огромное спасибо действительно подняло дух и надежду 🙏
-
Та піздно, вже заплатили за ImpôtExpert Шукаю тільки інформацію що відправляти поштою
-
Я його не набирав, номер працює, але каже що номер на даний момент недоступний
-
Так копр вже є. В мене те саме. Думаю що віза недійсна вже
12 Jan 2024, 17:45
154035/474652
2 days ago