PR CUAET
-
Поки не чула таких новин
-
пам'ятаю хто спонсорував батьків по звичайній програмі спонсоршіпу, то рік чекали поки були якісь здвиги взагалі
-
Всеодно дякую) то я сьогодні вже загрустила і думала куди перевзжати якщо не дадуть пр до закінченя ворк перміт) то можно податися на подовження аде не дадуть з поміткою CUAET а це значить що і хелс карт не дадуть. А такі новини радують що программа всеж таки працюе)
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, телефон гарячої лінії Canadian Immigration and Citizenship
-
Уважно читайте питання і давайте відповідь. Якщо ці маєте.
-
а когда подались, если не секрет?
-
Це я дзвонила в один день і я не дозвонилась
-
Я якраз і дзвоню в цю годину
-
Доброго дня. Як довго чекати відповіді на вашу заявку вже безпосередньо на сайті апостаиль юа. Дякую
-
І там є якісь час коли можна дзвонити?
-
Дякую дуже!
-
Дякую)
-
Привіт 10.04.2024 була створена анкета , відразу загрузив скани. 17.04.2024 відправили до WES Оператор мені постійно відповідав з 6:00ам до 11ам кожного дня. Час Манітоби .
-
А укр нотаріуси приймають канадський апостиль для операцій з нерухомістю?
-
А за яким номером дзвонити?
-
Та хоч би дали вп з новими датами, хай би вже й без помітки 😔 багатьом немає куди повертатися і як
-
Зараз теж зайнята
-
Минулого літа телефонувала їм на протязі 2 тижнів - лінія постійно зайнята була, писала на пошту - відповідали на протязі 2 днів
-
У нас майже те саме. А не пробували продовжувати?
-
З AOR ж ніби можна на bridging owp податись буде? Чи для цієї програми такого немає
12 Jan 2024, 17:45
154074/429859
less than a minute ago