PR CUAET
-
Local time
-
Impot це офіційний державний сайт Знаю, що можна онлайн, так і розраховувала, але вимагається документ з фото (пр, водійські,медікалкарт) щоб пройти перевірку та відправити онлайн, а таких доків не маємо 🥹 Минулого року відправляла також поштою, але волонтер допомагав, зібрав пакет, то не пам'ятаю вже що відправляла 🥹 Те, що треба відправити анкету, що сайт зробив, де всі дані, то зрозуміло Але чи потрібно ще раз відправляти документи від орендодавця та роботодавця, якщо інфа з цих доків вже подана,оце питання
-
1-800-959-8281 8am-8pm
-
Зачасту AOR приходить через 3 міс, чи все таки за 4? Розумію шо все індивідуально, але все ж
-
Ми не подавались на новий( думала що дадуть хочь щось до закінчення цього( квітень 2025). Одна надія що в жовтні почнуть швидше обробляти. То так - сиди без роботи і медицини і чекай на чудо
-
Від WES поки тихо . 25-го написав в підтримку, дізнатися скільки часу займає. Ні якої відповіді не отримав на сьогодні
-
Ну що там, Гена?
-
Цього не знаю.
-
Завжди можна подати на рефюджі. Там не одразу буде ворк перміт і обмеженна медицина але додому не відправлять.
-
Десь пропав наш головний інформатор на сьогодні
-
Теж таке сподівання є. Ні, то буду з листопада писати якісь запити. А може й раніше.
-
Так. Та я не настраююся, просто з цими законами не зрозуміло що завтра нас чекає, погані думки самі лізуть в голову 🙈
-
2 години було весь час зайнято, 6 викликів йшли гудки і потім просто збивали. Я не дозвонила,мені відповіли через тиждень на мейл
-
Не треба навіть настраюватись на таке. Ви коли подавали на подовження перміту, вже подались на цю программу?
-
*Україна подала заяву щодо відступу від зобов’язань Конвенції з прав людини ще у 2015 році* Тоді народні депутати України проголосували за відповідну постанову. Йшлося про те, що відступ України від цих зобов’язань залишатиметься чинним до “повного припинення збройної агресії російської федерації”, - повідомив омбудсмен Дмитро Лубінець. У квітні 2024 року ми вкотре уточнили перелік існуючих обмежень (періодичний перегляд наших повідомлень та можливих обмежень - наші міжнародні зобов'язання), - розповів міністр юстиції України Денис Малюська. Для громадян України це нічого не змінює, - додав Лубінець.
-
Ні, хочь і сама дуже багатьом допомогала)) думаю ближче к новому року( сподіваюсь буде хочь АОR буду подаватись
-
Ми подали, але відповіді немає, чекаємо, переживаю, бо якщо чоловіку не продовжать то одна дорога - на фронт. Він виїхав у 19 році по робочій візі, в 22 прилетіли в Канаду, повертатися в Європу сенсу немає - роботу по якій дадуть робочу візу важко знайти і довго, бути нелегалом також не хочеться, тому тільки повертатися в Україну 😭
-
Не для цієї програми.
-
Я даже не представляю. Он сказал все пришло сверху и он выглядел очень растерянным. Видно даже они напуганы
-
От і я думаю
12 Jan 2024, 17:45
154097/427434
4 minutes ago