PR CUAET
-
Дякую
-
І скільки коштує ?
-
Дякую за відповідь! Чи можу написати Вам у приват, будь ласка?
-
Якщо він двома мовами, одна з яких англійська або французька, то переклад не потрібен. В Апостиль юа ви надсилаєте сканкопії документів (в кабінеті обираєте Дистанційне подання)
-
Нажаль, Євгеній зараз не допомагає в зв'язку деякими обставинами. Буду вдячний якщо хтось може поділитися іншими контактами для Китаю. Дякую.
-
А номер COPR з трекеру не співпадає з тим, що на картці? Просто цікаво)
-
Добрий день, маю таке запитання: Анкета на ЕЕ та на CUAET має розбіжності в секції робочого досвіду. Для Express Entry я підтверджуватиму досвід, який не вказаний в анкеті CUAET через обмеження системи на введення полів з однаковими датами. Роботу з анкети CUAET планую помістити у Personal History. Чи потрібно додавати LoE з поясненням, чому моя робота із reference letter для ЕЕ не присутня в старішій анкеті на CUAET?
-
Дякую!
-
Так
-
Дякую , а як шукати і де ?)
-
Десь чув, що як отримуєте з партнером вдвох, то тільки один з вас мусить був бути в Україні на 11 лютого. Чи це так?
-
Як ціна відпустки 🙈
-
Підкажіть будь-ласка, нотаріус може засвідчити форму 0191 для близьких родичів на підставі ECOPR чи треба чекати картку?
-
Чудово 😂 Походу в них загострення.
-
Привіт! Скажіть це правда, бачила інфу що завтра мають відкрити слоти в Торонто? Хтось чув таке? Не можу знайти де бачила і точний час..
-
Спонсора знайти він все зробить
-
Для всех.
-
Це для тих, хто закордоном?
-
Відписав мені вчора На жаль Інші варіанти знаю від 2к кад /довідка
-
Отава і Едмонтон о котрій по Торонто ?
12 Jan 2024, 17:45
154217/430124