PR CUAET
-
читайте внимательней и меньше слушайте тех, кто ничего сам не знает
-
А я то думав моя ловля закінчилась(
-
В мене була точно така ситуація, хоч з бухгалтером і подавали ми всі дані. Я їм телефонувала (в CRA) і вказала доходи до приїзду в Канаду за 2021-2023 роки
-
Тобто моя мама може сама поїхати і я навіть там не потрібний?
-
Знайома нещодавно літала з Монреаля в Україну в Одесу робити паспорт дитині, за тиждень все зробила (подавалась вже там в Україні і через декілька днів забрала паспорт і назад)
-
А ну то естественно, понятно
-
Паспорти виготовляються в Україні, а їх потім везуть до Канади
-
але тільки один раз…
-
Доброго дня! Чи був в когось досвід зміни роботи, поки очікуєте номінацію, як це може вплинути?
-
Доброго дня. Сьогодні отримала код для кабінету. Увійшовши перевірила бенефіти і там абсолютно нічого немає. Вибиває такі помилки. Хто з таким стикався? Дякую за відповідь та допомогу.
-
В Україну? Так, можна. Навіть бажано за новим законом
-
доставка до консульства займає час в консульство звичайно можете приїхати і забрати
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка контакти міграційного консультанта по Манітобі . Дякую
-
Дякую, ще питаннє , в чек листі немає таких документів що потрібно підписати від руки окрім common law proof , я добре зрозумів ? решта тільки цифрові ?
-
А приїхати й самому забрати можна?
-
Сегодня была в консульстве. Сказали от 2 до 6 месяцев)
-
Нема Іноді самі по собі швидко роблять. І за 10-14 днів можуть зробити. Але ж доставка ще займає час.
-
В них немає як в Україні що доплачуєш і вони його швидше зроблять?
-
Дуже дякую за відповідь.
-
На лінії висіла в очікуванні 45 хвилин. Телефонувала вранці
12 Jan 2024, 17:45
154363/431451
less than a minute ago