PR CUAET
-
В Україну? Так, можна. Навіть бажано за новим законом
-
доставка до консульства займає час в консульство звичайно можете приїхати і забрати
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка контакти міграційного консультанта по Манітобі . Дякую
-
Дякую, ще питаннє , в чек листі немає таких документів що потрібно підписати від руки окрім common law proof , я добре зрозумів ? решта тільки цифрові ?
-
А приїхати й самому забрати можна?
-
Сегодня была в консульстве. Сказали от 2 до 6 месяцев)
-
Нема Іноді самі по собі швидко роблять. І за 10-14 днів можуть зробити. Але ж доставка ще займає час.
-
В них немає як в Україні що доплачуєш і вони його швидше зроблять?
-
Дуже дякую за відповідь.
-
На лінії висіла в очікуванні 45 хвилин. Телефонувала вранці
-
хтось ще читав оцю нісенітницю? itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/44135
-
Я не знаю. Мій бухгалтер теж подавав дані. Але було таке, як у вас Після дзвінка їм вони швидко все виправили. Десь. За 5-7 днів
-
Та просто мені 18 стане у липні
-
Мене бухгалтер питала за 2023 рік дохід. Фактично якщо їм не зателефонувати то і виплат не буде, так?
-
Але Якщо вам немає 18 то вам і тут не можуть відмовити начебто ..
-
Чоловік теж має самостійно їм повідомляти свої дані (ви за нього не зможете це зробити). І я вже на 15 квітня не встигла отримати кліматичні, мені їх нарахували до виплати 15 травня (включили туди виплати за попередній рік)
-
Дивлячись скільки вам років) маленьким дітям роблять без присутності, з 12 чи 14 років потрібно сканування
-
Всим привіт! Хтось оплачував довідки з інших країн у банку CIBC, як в них називається ця послуга?
-
pasport.org.ua/
-
после 16 не нужно присутствие родителя
12 Jan 2024, 17:45
154373/440731
3 minutes ago