PR CUAET
-
Всим привіт! Хтось оплачував довідки з інших країн у банку CIBC, як в них називається ця послуга?
-
pasport.org.ua/
-
после 16 не нужно присутствие родителя
-
я правильно зрозумів? не оновлюєш дані -> впровадження -> не повертаєшся в україну -> міжнародний розшук
-
Якщо до липня поїдете і станете на військовий облік, то мають випустити. В мене племінник планує виїжджати з України в червні. В 17 років. І ТЦК і на таможні сказали, що з 17 років випускають лише тих, у кого є військово-облікові документи. В кого нема, то з 17 років розвертають назад
-
Що таке ДП?
-
Если Вы подадите в июне, Вам выдадут паспорт в Канаде ( если ничего не изменится снова). До 18 нужно присутствие родителя. Ну и да в ДП документ это можно сделать сейчас очень быстро.
-
Дуже дякую! Вже все зробила і навіть сплатила
-
треба бути особисто
-
Зателефонуй в Вес, поясніть ситуацію, можливо вони вам щось зможуть порадити зробити.
-
Мені цікаво одне ,якщо вони немають даних хто і де ,хто виїхав ,хто ні ... Як вони штрафи будь давати ,який міжнародний розшук)))) Кого ??? Або вони пиз....що не знають хто виїхав за кордон...
-
да, 100% это моя ошибка.
-
Ну я не юрист, намагався щось зрозуміти, тому питаю, може хтось читав хто більше знається на цьому
-
Там так написано?)
-
Доброго дня! Хто може підказати, де можна подитись вимоги до канадської освіти?(чи це може бути part-time, online studies, яка має бути тривалість і тд) та на скільки це може підвищити CRS score?
-
Вітаю!🥳 Підкажіть будь ласка, колу вас був aor?
-
Rural також підпадає під цю штуку?
-
Як можна запросити копію своєї заяви по CUAET?
-
знають вони хто виїхав як і коли і по яким докам. просто ця інфа не всім доступна. в закритих базах і якщо людиною зацікавляться то звичайно ж ця інфа у них буде. це точно так само як повістки приходять померлим або тим хто не живе в україні вже 5 років або навіть вже воює давно бо рядові тцк не мають доступу до ціїєї інфи
-
Там і юрист застрелиться .... Як це все прочитає )))
12 Jan 2024, 17:45
154390/445068
less than a minute ago