PR CUAET
-
Але ми консультувались з адвокатом. Щоб в разі якихось витрибень ircc був шанс захищатись. Тим більше що ми наробили помилок в подачі на cuaet. Хотілось максимально все чітко показати офіцеру. Звісно lofE було прописано зі всіма поясненнями.
-
Там ще наче НАБУ фігурує в деяких статтях, схоже це вони для партнерів роблять правки для боротьби з корупцією.
-
Ну якщо для них одинаково, чи хто живе за кордоном багато років і чи хто є чемпіоном з перепливу русел річок тоді це трохи не дуже)
-
Також надавала підтверджуючі доки що чоловік мій споавжній😂Попередила просто додаткові запити документів. Також пів року працювала в музеї на державній посаді і я заповнила окремо не тільки на чоловіка мілітарі форму, але і на себе форму (не памятаю номер) що працювала в державній установі
-
Саме так. Нотаріус би не затвердив, якщо б не ідентифікував людину. В декларації є вся необхідна офіцеру інформація, родича в будь-якому випадку будуть перевіряти по базі, тому не думаю, що потрібно додавати зайві документи, ще й по 2 штуки. Але то ваше право, звісно.
-
Мене тільки зміни у 281 напрягають. Шо це значить достатні підстави вважати… У прокурора чешеться пятка, це достатня підстава чи ще нє?
-
Привіт! Знаю що міліон раз це вже обговорювалося ! Проте будь ласка, поясніть мені, динозаврику, ще раз 🙏🏼 Іду робити в Торонто дитячий паспорт, як оформити ДОСТАВКУ ПАСПОРТУ НАЗАД ДО КАЛГАРІ щоб другий раз за ним не летіти? Щиро дякую 🙏🏼🌷