PR CUAET
-
Також надавала підтверджуючі доки що чоловік мій споавжній😂Попередила просто додаткові запити документів. Також пів року працювала в музеї на державній посаді і я заповнила окремо не тільки на чоловіка мілітарі форму, але і на себе форму (не памятаю номер) що працювала в державній установі
-
Саме так. Нотаріус би не затвердив, якщо б не ідентифікував людину. В декларації є вся необхідна офіцеру інформація, родича в будь-якому випадку будуть перевіряти по базі, тому не думаю, що потрібно додавати зайві документи, ще й по 2 штуки. Але то ваше право, звісно.
-
Мене тільки зміни у 281 напрягають. Шо це значить достатні підстави вважати… У прокурора чешеться пятка, це достатня підстава чи ще нє?
-
Привіт! Знаю що міліон раз це вже обговорювалося ! Проте будь ласка, поясніть мені, динозаврику, ще раз 🙏🏼 Іду робити в Торонто дитячий паспорт, як оформити ДОСТАВКУ ПАСПОРТУ НАЗАД ДО КАЛГАРІ щоб другий раз за ним не летіти? Щиро дякую 🙏🏼🌷
-
Ми керувалися порадами з правової точки зору адвоката, людини котра захищає імміграційні справи в суді у випадках відмови. Вони досить відомі в Альберті, і я довіряю їм. Так мабуть ми перестрахувалися. Але я вважаю що наприклад додавання перекладів диплому чи пейстабів були б зайвими… а в нашому випадку це просто уточнення, тим більше що на основі родинних звязків саме з цією людиною хочемо отримати ПР. Якщо колись мали справу з юристами чи адвокатами думаю розумієте про що я.
-
Достатні підстави це коли ти оновив свої дані з адресою закордоном 😂
-
Так жінок же не мобілізують 😂😂😂 Плюс діти та пенсіонери)
-
Тобто якщо дитині буде 18 у наступному році то можуть видати новий паспорт? Не треба чекати 18 років?
-
стаття звучить так: "місцезнаходження підозрюваного невідоме або він виїхав та/або перебуває на тимчасово окупованій території України чи за межами України", а зараз хотят змінити на " Якщо існують достатні підстави вважати, що така особа виїхала та/або перебуває за межами України, слідчий, прокурор оголошує такого підозрюваного в міжнародний розшук.". Зараз стаття має чітке визначення "перебуває за кордоном" , змінити хочуть на більше оціночне судження "є достатні підстави вважати, що особа за кордоном". Тобто, зараз суддя повинна вимагати прямі докази знаходження за кордоном, а після цих змін - докази можуть бути непрямі. Ну і додали розшук не тільки в Україні, а відразу і міжнародний. Процедура на міжнародний розшук теж є і зараз в КПК з 2013 року - тобто, ніякого велосипеда вони не вигадують, але вони цю процедуру так скоротять.
-
Я мала на увазі-чи є сенс зараз ловити слоти?чи вже чекати наступного року та продовжити дію існуючого паспорту,а там може і у консулів час зʼявиться?
-
we'll see.