PR CUAET
-
А якщо є ПР іншої країни?
-
Я ж до того і кажу все вони взнають В облік це якась постанова )))
-
О 17:00 за часом Торонто
-
важно не громадянство, а де ти податковий резидент. І по цьому питанню можна судитися і доказувати щось. Обидві країни фіскали Канада та Україна будуть претендувати на податки у себе з доходів в іншої країни, але це робити треба тільки в однієї країни. Але питання було не про це. А про то, як правоохоронці України для закону про мобілізацію можуть узнати де знаходяться її громадяни. Ось за допомогою цього обміну банківської інформації - вони про це і узнають.
-
Так, але там не всі деталі.
-
Хорошо, спасибо
-
С Торонто вроде не доставляют
-
Друже - читай все по порядку,довго писати)))
-
Вы можете документы подгрузить сами с переводом и не заказывать в apostle.ua сам перевод. Так вам будет дешевле. Но обращаться нужно в обе организации.
-
А смысл от этих знаний?
-
Чекаю номінацію)
-
В саммарі все що ви надавали, які саме деталі ви шукаєте якщо не секрет?
-
Правда ,чи фейк?
-
Если вкратце там в конце концов получится что нет смысла от знаний наших Канадских адресов)
-
Это вопрос со * 😜
-
Можливо хтось знає, чи потрібно мати копії з оригіналів тих документів, які потрібні при продовженні паспорта дитині. На оф. сайті консульства не вказано. Дякую.
-
Слухайте а чого нам всім боятися якщо кажуть що нас ухилянів 2.000.000. БЛ ...ТА МИ БІЛЬШЕ ЗА НАШУ АРМІЮ ...... їм має бути страшно - коли такі не задоволені вернутся )))
-
Десь півроку вже не відправляють, наскільки я знаю
-
Не надо, если там на английском, и все через электронку
-
Та то ми всі сподіваємось що АОС знимуть з паузи
12 Jan 2024, 17:45
154526/431111
about a minute ago