PR CUAET
-
Дякую вам дуже)
-
можна. зайдіть в ваш IRCC account portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en
-
Можливо комусь буде корисною інформація. Так як дуже довго не змогла зловити слоти у Канаді, то записалася в консульство в Чикаго, США. Там без проблем документи прийняли і паспорт вже виготовлений. Чекаю коли доставлять, щоб забрати. Якщо є Американська віза і можливість поїхати , то теж варіант.
-
Вітаю.Підкажіть будь ласка,чи треба зразу оновлювати інформацію в sin,cra акаунті,та на страховці якщо отримали WP ще на 3 роки.Чи можна трішки пізніше? Маю ще один старий дійсний до 2025 року.Дякую
-
я зайшов з Iphone
-
спробуйте з компа. і поміняйте браузер. я через Firefox заходжу
-
Іноді відмовляють видавати довідку про несудимість, якщо не туди відправили (були випадки в чаті) Щодо оформлення паспортів поки ніхто тут не скаржився, що не приняли в Канаді по слоту в іншому місті. (Я не маю на увазі чоловіків 18-60 років після 23 квітня)
-
Підкажіть, будь ласка, якщо є два паспорти один паспорт до 2026 року, в який вклеїли візу worker теж до 2026. Зробила новий паспорт, мені продовжили ворк перміт коли на його подавала я давала дані нового паспорта. Тепер питання треба мені робити в новий паспорт замовляти візу, ворк перміт продовжили до 2027 року. Дякую