PR CUAET
-
Привіт , якщо прилетіти з сім'єю в червні мені та дружині дадуть ворк перміт? Візу отримали ще в 2022 р. але народилась друга дитина тому незмогли швидше , дякую за конструктивну відповідь.
-
Я тоже буду звонить на этой неделе
-
Подались в марте, написали все и не продлили...
-
Andrii перенесла ваше повідомлення в більш релевантну гілку
-
Привіт , якщо прилетіти з сім'єю в червні мені та дружині дадуть ворк перміт? Візу отримали ще в 2022 р. але народилась друга дитина тому незмогли швидше , дякую за конструктивну відповідь.
-
Подалась раньше на PR по этой программе. В феврале понадобилось снять ограничение с WP для новой работы. Подала снять ограничение. WP был до мая 25, пришел новый без ограничения и до апреля 27 года. Хотя моей целью было именно снять ограничение и я прикладывала письмо от работодателя. Там непонятно, кто и как принимает эти решения
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи є в когось контакт людини, яка б могла зібрати документи для візи на відвідування родичів в Канаді? Треба мамі зробити візу, щоб вона на місяць приїхала, але часу не вистачає
-
Не, сначала обновить данные, если нет то штраф и повестка на влк, три неявки и статья 210-1 или уголовка по 336 на выбор судьи
-
Це час по Торонто? Чи по Едмонтону?
-
Но по факту они тупо отжать бабки хотят и имущество, сначала штраф до 25 тысяч, арест счетов если денег не хватит, потом продажа имущества с молотка... Короче как в лихие 1917 годы, отнять и поделить...
-
Всім привітик.Хто подавався по медичній програмі?Мене цікавить чи NOC 33100 підходить для dental aid і чи хтось подавався по ній.
-
Toronto
-
Не зовсім так, ви реєструєтесь в СРА і потім Вам приходить конверт
-
А чеки хтось отримав замість людини? А банківський рахунок людина закрила коли їхала чи ні?
-
Вам потрібно ввести суму яка у Вас в декларації в рядку 15000...суму лише доларів без центів
-
А что конкретно хотите говорить?
-
Скажите пожалуйста а можно подавать повторно на продление пермита мне пришёл после подачи на продления Но те же самые сроки просто сняли ограничения.
-
Можна вам в особисті написати, задати декілька питань?
-
Модератор а то нічого що є конституція як основний державний закон. Стаття 64. Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України. В умовах воєнного або надзвичайного стану можуть встановлюватися окремі обмеження прав і свобод із зазначенням строку дії цих обмежень. Не можуть бути обмежені права і свободи, передбачені статтями 24, 25, 27, 28, 29, 40, 47, 51, 52, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 цієї Конституції. Так що почитайте про статті які не можуть бути обмежені навіть під час воєнного стану ! Особливо стаття 55 Кожен має право звертатися за захистом своїх прав до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Стаття 24 Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, ❗️статі❗️, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.
-
Привіт усім.Хто знає чи для NOC 33100 підходить dental aid музиці для провінційної програми?
12 Jan 2024, 17:45
154698/458312
3 minutes ago