PR CUAET
-
а вас хтось обмежив в правах по статті 55 Конституції? Звернитесь до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. стаття 55 Кожен має право звертатися за захистом своїх прав до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. www.ombudsman.gov.ua/uk/zayavniku#:~:text=%D0%93%D0%B0%D1%80%D1%8F%D1%87%D0%B0%20%D0%BB%D1%96%D0%BD%D1%96%D1%8F%20%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%96%D0%B0%D1%82%D1%83%20%D0%A3%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE,%2D299%2D74%2D08.
-
Вітаю 🎉 Нарешті ☺️
-
Досі Submitted
-
А ви хоч раз зверталися?)
-
Именно дали отказ? Или ещё ждёте?
-
Доброї ночі, перший раз буду ловити слоти на паспорт, знаю що там треба все швидко ввести. Підкажіть будьласка , які данні треба вводити, паспорт для мого сина Дякую
-
Из тех по кому у меня есть инфа - один подался (не основной аппликант), вторая нет. Похоже тоже сильно зависит от живого человека, который рассматривает. Я вообще фартовая - все мои заявки попадают на чердак 😁 что куает я с детьми ждала дольше всех в семье, что семейной тишина полнейшая (подача 6.11)... когда детям продлевала визиторы - ждали полгода, хотя народ в то время ждал всего по месяцу...
-
Виглядає на те, що Ви відмітили, що закінчили навчання в іншій провінції, спробуйте перевірити ще раз розділ , де відмічали, яка освіта...
-
Привіт! Підкажіть будь ласка коли з самого початку процесу подачі на пр, треба фото сканувати де написана дата, де робили фото і ім'я та рік народження, бо я просто цифрове фото загрузив яке мені скинули в студії на флешку, а то що видали на руки не сканував і не грузив до аплікації, чи це проблема? Дякую
-
Можете, якщо до закінчення паспорта не більше, ніж 2 місяці.
-
ви читали кому і на що я відповідала? Людина поскаржилась, що "Так що почитайте про статті які не можуть бути обмежені навіть під час воєнного стану ! Особливо стаття 55 Кожен має право звертатися за захистом своїх прав до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини". t.me/prcuaet/154858/176228 Мабуть, для людини це важливо. Я їй надала контакти, як звернутися до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Щоб людина такі використала своє конституційне право і не скаржилася на то, що їй не дають ніяк звернутися.
-
Не говорить а спрашивать почему не пролили вп. И не связано ли это с тем что люди подали на пр. А говорить надо что вп уже заканчиваются, и что делать этим людям. А по этой программе главные апликанты должны быть в Канаде ( типо) и что тогда будет если пр закончится. И это каждый должен звонить кто может общаться. Чем больше звонков тем быстрее они услышат. И ещё писать можно на эмайл к ним
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/fr/Programme здесь можно задать вопрос. И чем больше людей напишет и позвонит ( особенно те у кого год остался) таким они может и будут что-то делать и быстрее процес пойдет