PR CUAET
-
Нажаль не підкажу, бо ми повернення отримали відразу на карту, так як зареєстрували дебіт на карту в CRA кабінеті. Після першого NOA в 2023 році, нам потрібно було ще доплатити, тож разом з NOA отримали інструкцію і суму до сплати в листі.
-
Спасибо большое за ответ, простите только увидела)) а как давно вы купили?? И в какой вы провинции?)) Мы тоже переживаем за ПР, но теперь нет пути назад, надо получать🙏🏻
-
Теж саме цікавить.
-
Зрозуміло, дякую ☺️
-
Я це і роблю, і воно не йде, пише помилку
-
Привіт! Чи достатньо 6 місяців щоб підготуватись до pr?
-
Едмонтон. Доставку не оплачувала, вийшло 6 місяців
-
Привет всем. Порекомендуйте хорошего бухгалтера для рассчета налогов
-
так зачем вам куда-то звонить если вы верите, что по этой программе уже люди массово пр получили, значит и вам на днях карточки уже прийдут
-
Ну на сайті перевіряєте і слідкуєте
-
Вам якесь повідомлення приходило що він уже виготовлений та потрібно його забрати?
-
Також з 14 жовтня, прибув 24 квітня. Едмонтон
-
Ого так довго
-
Може менше. Мій паспорт прибув ще у березні, але в базу внесли його лише у кінці квітня. Тому тут як пощастить
-
Я так розумію доставка виготовленого паспорта триває півроку?
-
Отказывают и при этом тоже
-
Дякую, вони не зможуть зробити просто дозапит? Якщо потрібно
-
Зараз потрібно надати вірний варіант. Телефонуйте в IRCC пояснюйте ситуацію, Вам мають надати тимчасовий номер справи з яким ви загрузите Ваше фото і зворотню частину через вебформу.
-
Як зараз можна додати це до заяви?
-
Так, це може бути проблема, так як ви не виконали умов надання відповідної інформації щодо фото.
12 Jan 2024, 17:45
154757/467934
16 minutes ago