PR CUAET
-
Ну на сайті перевіряєте і слідкуєте
-
Також з 14 жовтня, прибув 24 квітня. Едмонтон
-
Може менше. Мій паспорт прибув ще у березні, але в базу внесли його лише у кінці квітня. Тому тут як пощастить
-
Зараз потрібно надати вірний варіант. Телефонуйте в IRCC пояснюйте ситуацію, Вам мають надати тимчасовий номер справи з яким ви загрузите Ваше фото і зворотню частину через вебформу.
-
Так, це може бути проблема, так як ви не виконали умов надання відповідної інформації щодо фото.
-
Тут справа не в тому що вони зможуть зробити до запит після отримання AOR, а в тому що ви можливо не пройдете первинну перевірку комплекту поданих документів, і разом з цим можете отримати повернення справи. Але наскільки саме це критично для IRCC - сказати не можу, нажаль. Можливо все пройде і так. Залежить від офіцера, що розглядатиме Вашу справу.
-
Раджу заморочитися і надати вірний формат фото зі зворотом, на всяк випадок перестрахуватися!
-
Мій паспорт виготовлено ще у грудні 2023, але досі в базу не внесли, незважаючи на те, що мзс мені дали відповідь ще на початку квітня, що паспорт вже в консульстві. Так що дійсно, кому як пощастить.