PR CUAET
-
Я зможу забрати мій паспорт тільки тоді, коли стан оформлення мого паспорта зміниться з виготовлено на доставлений у дп.
-
А що за випадки?
-
Продовжують паспорт якщо термін дії його завернується. Мабуть за два місяці. Яущо ваш паспорт дійсний до 25 року, то зараз його не продовжуть. Уточніть той момент ще раз
-
Доброго ранку ! Підскажіть хто подавався не давно , скільки ви чикали на відповідь після подачі expression of interest?
-
Shhh... quiet now. Muted Andrukh for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: бляха муха
-
Ні, Данила, мусиш вже починати все планувати, щоб встигнути.
-
Не знаю. В мене знайомі так заїхали, заплатили 2к на сім'ю щоб не чекати по пів року. Звісно якщо про це ходити і кричати по вулиці то може і депортують
-
Нам сказали на ел пошту надішлють
-
Не дали, сказили на електронну пошту надішлють
-
Подскажите пожалуйста, можно ли сейчас в консульстве поставить печать на продление паспорта, если осталось 2 месяца до истечения срока действия?
-
Доброго дня, можемо допомогти отримати польську довідку
-
Доброго дня, наша юридична компанія допомагає отримувати довідки з України
-
Моїй доньці прийшли чеки на наш адрес, як всім. Вона закрила банківський рахунок,так як в банку відповіли , що через онлайн не можливо закрити картку.
-
Пдікажіть будьласка , дуже потрібно . Чекаю вже 3 неділі .Хоча кажуть , що раніше відповідь за сутки приходила .
-
Підкажіть ,чи можливо написати листа супровідного та отримати ворк перміти чи стаді перміт довше дати паспорта , зіславшись що неможливо податись на новий а паспорт буде продовжений за 2 місяці до завершення
-
Манітоба)
-
Дякую за відповідь ,можливо ще комусь та інформація стане у нагоді)
-
Не постанова а подстава) тут есть прикол, а именно добровольность этого действия. Оно обязательно, но ты можешь добровольно обновить данные. Это очень важно будет для тех кто стал на путь защиты исходя из незаконности этого закона. Обновил добровольно значит принимаешь законность и не Ной что твои права нарушают. По сути добровольно участвуешь в мобилизации. Так что защиты не проси.
-
А сколько писем надо? А есть образец?) Я слышала что кто сразу приехал тем давали сразу и быстро… а там хто зна
-
Цей текст на тестуванні буде завжди поруч, коли відповідатиму на питання?
12 Jan 2024, 17:45
154788/474440
5 minutes ago