PR CUAET
-
да. Я не знаю, зачем они спрашивают. Я догадываюсь, что они хотят знать сколько из новых жителей сразу повиснут на бюджете. "Всю жизнь работал в СССР, а теперь сядет на матпомощь в Канаде и бесплатную медицину в проклятом капитализме". Еще раз - это мои догадки, и я даже тему не изучал.
-
Доброго ранку. Підкажіть як правильно 10- це місце де я зараз мешкаю? 11 - що краще написати ? Please of birth - це країна чи місто? Стосовно міст мешкання- якщо їх було більше трьох, як краще написати? Дякую за увагу.
-
Это термин такой, "окно возможности". Иногда выпадает шанс, вот раньше его не было, и потом он исчезнет. Кто успел воспользоваться - у того успех, кто поторопился - потратил силы зря, кто опоздал - уже все. Как пример - купить дом в Канаде пять лет назад было куда проще чем сейчас. Окно было, но почти закрылось, сейчас нужен большой даунпейнмент и очень хороший доход. Еще пример - получение PR по CEC. Сейчас нужно много баллов, до 2021 нужно было много баллов. В 2021 внезапно взяли всех, кто был в системе с баллами от 75. Окно открылось ненадолго, кто воспользовался - получил PR. Окна возможностей открываются и закрываются, это всегда так. К открытию окна возможностей нужно быть готовым. Если коротко, то для того окна "даем PR CEC всем" нужно было зарегаться на IRCC заранее, сдать язык и желательно эвалюировать диплом. Многие это отложили нафиг, и окно открылось-и-закрылось у них перед носом. Локти кусали со страшной силой. Или вот свежий пример - вот эта программа Oct 25 family reunification. Те, у кого были документы готовы или почти готовы и подались в первую неделю - уже получили AOR, биометрию и т.д. Остальные сейчас в большей неопределенности. Окно открылось и тут же прикрылось. Сорри за рус, тороплюсь и некогда переводить.
-
Абсолютно согласна! и не только в случае иммиграции.
-
А мне кажется мы все попали в это окно возможности, все кто подал и будет подавать по этой программе, это только вопрос времени
-
да, я тоже думаю что пройдут все. Вопрос в скорости прохождения. Там было окно на "пройти максимально быстро", чтобы это не значило с неповоротливой бюрократией :)
-
Дякую! Мы 14.02 офомлювали
-
Я згодна про вікно можливості. Я завжди порівнюю імміграційну систему Канади із калейдоскопом. Але треба бути готовим до наступної можливості і одразу її використовувати. І так, з нерухомістю був кращий шанс десь років 7 назад. Тоді ми на простих роботах могли дозволити собі побудувати новий дім. Інший шанс був 3 роки тому - перейти на дуже низьку ставку по моргіджу. Так, треба бути до цього готовим і діяти.
-
Можливо вже було таке питання, але. Якщо до закінчення WP залишається 1 рік. Сподіваюсь що скоро отримаю AOR. Чи можна буде продовжити WP до отримання PR? І де можна почитати офіційну інформацію. Дякую
-
Друзі, чи може хтось підказати? Якщо я отримав WP і поїхав з Канади, а зараз хочу повернутися, влаштуватися на роботу і повністю мігрувати , чи буде важко отримати новий WP , якщо існуючий дійсний лише рік? До цього не працював у Канаді, отримав WP і виїхав з країни. Усім завчасно дякую за відповідь!
-
Доброго дня . Підскажіть за яким посиланням можна роздрукувати лист ретроактивний для виплати бенефітів минулоно року.
-
Вітаю, можете порадити, що робити. В дитини дуже сильний кашель, вже майже два тижні, просто без перерви. Сімейний лікар відмовив у візиті, сказав, що не знає що це і домогти не може. Направив до педіатра, а коли буде прийом не знає, може через місяць. Поїхали вчора до емедженсі, просиділи там з 6 вечора до 3 ранку, нас так і не прийняли, сказали один лікар на всіх, а людей було ще дуже і дуже багато. Пів черги підійшло до нас і поспівчували, бо дитина так сильно кашляла. Так ось, може є десь прийом у педіатра без черги, навіть якщо за гроші? Регіон Ватерлоо, Торонто теж можна.
-
Дуже вдячний за інформацію.
-
Ви що пропустили?